Urlop PETUWERTOMARKA 814 Opublikowano 11 Lipca 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) @ turki geng [Q] Kiedy fragmovie z cs 1.6 or cs go na yt? xd [A] Może jeszcze kiedyś się w to pobawie. Jak narazie karta graficzna rip i latam na jakimś słabym czymś :P @ O N N A [Q] Co myślisz o krowach? [A] Cudowne zwierze, dużo mleka i sporo sutów @ Aniolek Charliego [Q] Jakie masz hobby? [A] Największe hobby to zwierzęta egzotyczne oraz oczywiście boksik [Q] Twój kolor włosów? [A] Blond [Q] Netflix, HBO GO, Disney+, czy TVP? [A] Zdecydowanie Netflix! [Q] Rower, rolki czy spacer? [A] Rowerek [Q] TV czy komp? [A] Komputer [Q] McDonald's czy KFC? [A] Zawsze wolałem maka, szczegolnie przez happy meala i zabawki w dzieciństwie [Q] Jezioro czy basen? [A] Basen mam w sumie pod domem więc nie byłem na nim trochę czasu, zdecydowanie grill i jeziorko [Q] Horror czy komedia? [A] Horror!! [Q] Przyjaźń czy miłość? [A] Miłość @ blaze [Q] Co robisz w wolnym czasie? [A] W wolnym czasie gram sobie w lige legend i cska oczywiscie. [Q] Ulubiony serwer z sieci? [A] Deathrun & Only DD2 [Q] Ulubiony film/serial? [A] Top Boy & My Name <Polecam osobiscie!> [Q] Ulubiony aktor? [A] Jackie Chan [Q] Jesteś psiarzem czy kociarzem? [A] Nie przepadam jakoś bardzo za kotami, wiec wybiorę pieska. [Q] Wymarzony pojazd? [A] Chyba BMW i8 @ BuszidoTHC [Q] Skad jestes? [A] CCP, dokładniej Wielkopolska, sporo tutaj osob jest z tego wojewodztwa. [Q] Który jesteś rocznik? [A] 1999 [Q] ile grasz w 1.6? [A] Moja przygoda zaczęła się jakoś w 2006 roku, licząc łączny czas to juz blisko 17 lat [Q] Lubisz ziółko? [A] Nie jestem zwolennikiem palenia, raz na jakis czas mozna :p [Q] Czym jezdzisz? [A] Alfa GT Pozdrawiam i dziękuje za pytanka! Nominuje : @ shining star Edytowane 11 Lipca 2022 przez spalony pet zapomnialem dodac jednej odpowiedzi xd 2 1 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Świetne odpowiedzi ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi