yamahama 159 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Mam pytanie , spotkal sie ktoś kiedyś z takim problemem mianowicie iż nie moge sie zalogowac na jb naszego psychy ponieważ wyskakuje mi napis w konosli You have been banned from this server a w glownym logowaniu wyskakuje mi faile to contcat game server , moze ktos mial ten sam problem , robilem juz wszystko praktycznie i nic nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski 588 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Cześć, zresetuj router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahama 159 Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 (edytowane) Resetowalem , nic nie pomoglo , wszystkie inne serwery normalnie dzialaja a ten tylko nie chce dzialac , resetowalem 2 razy router nic nie pomagalo Edytowane 9 Lipca 2022 przez yamahama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi