kajusia 1 779 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 (edytowane) Nominowany został @ Pumba Kogo poznałeś/łaś pierwszego na sieci? @ RIDE! Wymień 3 osoby, które zabrał/abyś ze sobą w daleką podróż? Jeśli mowa o długim okresie urlopowym na wynajem w apartamencie za granicą oraz niezapomnianym tripie gdzie nie brakuje dosłownie niczego to: @ RIDE! @ Timon @ spalony pet Najbardziej denerwująca osoba na forum to..? Odpowiadając bez żadnych ogródek i znając człowieka jeszcze z innych projektów śmiało odpowiem @ redWargod Najbardziej pozytywna osoba? @ Mefistoo pozdrawiam serdecznie świra Największy pajac na forum? Ze względu na powyższe @ redWargod Miss i mister forum? Moje głosy jak i zdanie pozostają bez zmian @ RIDE! @ kajusia Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? Jestem tutaj zbyt krótko albo po prostu otaczam się takim gronem osób, że ciężko mi wskazać takiego kandydata. Kto jest największą 'gwiazdą' na forum? @ Orvvzmxx Jej ilość wpisów na CB oraz podtrzymywanie dobrej atmosfery jaka tutaj panuje mówi sama za siebie. Kto według Ciebie jest lovelasem na sieci i dlaczego? @ spalony pet świr paleta jakich mało Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? @ MaRazm R.I.P. . zdecydowanie, ukryty talent widzowie którego nie dostrzegacie Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? @ Boski Z Polski wszyscy wiedzą kim jest ten magik Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? @ Mrs.Ana estetyka to jej specjalność, a to w mojej ocenie jest bardzo ważne. Bardzo mało jest takich ludzi - ze świecą szukać, pozdrawiam. Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto by to był. Gdzie byś tą osobę zabrał/a? @ Timon Albania, dupeczki, używki, apartamenty, biznesy. Masz możliwość awansować kogoś na wyższe stanowisko, kto by to był , na jakie, dlaczego? @ spalony pet wiem, że fizycznie i psychicznie gościu by nie wyrobił ale dałbym go również na Opiekuna AntyCheat CS 1.6. Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Zdecydowanie GUNGAME. Najlepszy komunikator na sieci? Życia stara szkoła Team-Speak3, siema. Najlepszy serwer na sieci? Zdecydowanie ZombiePlague. Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? @ mini wiadomka, hjah Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Spełniają swoje obowiązki, wymagają od podwładnych tak jak trzeba oraz są konsekwentni w swoich decyzjach. Decyzyjność to podstawa przy tak sporym projekcie. Dochodzi tutaj jeszcze zaangażowanie w cały projekt Psychasiada.pl oraz chęć pomocy praktycznie w każdej sytuacji - nie ma do czego się przyczepić. Wszyscy razem tworzą mega silny zespół, który mam nadzieje pozostanie w takim składzie na lata. Z kim.. Wybrał/abyś się na spacer po plaży? @ CzArNa ostatnio mówiła mi coś, że pewni ludzie ją olewają zatem spacer na świeżym powietrzu z dobrym towarzystwem - to jest to! Chciałabyś zagrać w piłkę nożną? @ Maniek wyniesiesz piłkę? Wybrałabyś się na alko-libacje? @ RIDE! zdecydowanie integracja za jakiś czas albo kiedy skończę prawko musi mieć miejsce, pozdrawiam :) Rozmawiasz najwięcej na CzatBoxie? @ Dim3n odkąd poznałem gościa jak tylko jest zawszę się odezwę tak samo jak w realu zawsze podałbym rękę. Wybrałabyś się na wydarzenie, które odbywa się w Twojej rodzinie? @ Timon tutaj stawiam na osobę, której jeszcze nigdy nie spotkałem w realu ale za to internetowo mija już spokojnie a z 10 lat nawet. Kogo wysłałbyś do... Rolnik szuka żony? @ zielony musiałem xD Top Chef? @ RIDE! TopChefBoss Gwiazdy tańczą na lodzie? @ Pepepandziobak nie umiem tańczyć sam poszedłbym razem z Pepusiem ;] Trudne sprawy? @ mini no mini mini jak najbardziej, problemy alkohol te sprawy no... najlepiej to na detox jakiś a nie durne sprawunki jakieś xD Twoja twarz brzmi znajomo? @ DmitrijSzojgu pozdrawiam byczku Kogo nominujesz do kolejnego odcinka PSIO? @ Shock uwielbiam tego gościa, szczególnie w niedzielę o 21:00 na JB i każdego innego dnia również. Bardzo chciałbym zobaczyć z nim wywiad, ponieważ pomimo tego, że jest dość komunikatywną osobą to mało widzę jego aktywności/opinii na forum. Pozdrawiam serdecznie @ Shock Edytowane 8 Lipca 2022 przez Mrs.Ana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To1rw 17 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Bardzo fajny wywiad. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKHubiRide! 729 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 26 minut temu, Mrs.Ana napisał: Twoja twarz brzmi znajomo? @ DmitrijSzojgu pozdrawiam byczku pozdrawiam również. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 823 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Dziękuję Arku, że o mnie wspomniałeś.Widze też, że się zmieniłeś na plus. Wywiad jak najbardziej udany, bardzo wyczuwalna pozytywna energia. Pozdrawiam serdeczne 🙂 2 SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 2 008 Opublikowano 8 Lipca 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 💯💯💯 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNa 102 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 No to kiedy ten spacer 🥰💪🤔? A po za tym bardzo fajny wywiad miło się czyta. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock 137 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Jak był Timon teraz Pumba to ja powinienem ustawić sobie nick Edi bo z zachowania do mnie pasuje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tehciu 41 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Dobrze jest, elegancko, juz szukam apartamentów 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumba 52 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Sami swoi widzę Pozdrawiam Pumba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi