V.I.P turki geng 1 780 Opublikowano 4 Lipca 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 (edytowane) Wzór na Propozycje: Nick: turki geng Propozycja: dodajcie do komendy /mute możliwość zmutowania wszystkich graczy za jednym kliknięciem Czego dotyczy propozycja: Ewentualne wskazówki do Propozycji: @ unlucky wiem, że istnieje taka komenda jak voice_enable ale po to są te dodatki na serwerach żeby z nich korzystać a nie wpisywać jakieś komendy w konsoli, równie dobrze mógłbyś mutować pojedynczych graczy za pomocą player list - mute in-game voice Edytowane 5 Lipca 2022 przez turki geng 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unlucky 26 Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 (edytowane) Na pewno jest mute dla osobnej osoby, ale tylko do konca mapy. Mozna by bylo dodac , aby mutowac na stałe. A jak chcesz zmutowac wszystkich od razu to polecam komende: voice_enable 0 Dodajcie PTB ! ! @ turki geng no to po co zasmiecac serwer niepotrzebnymi pluginami jak sa komendy ?;p Edytowane 5 Lipca 2022 przez unlucky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Anusiak 914 Opublikowano 15 Lipca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Nie wiem kiedy ale zostanie to dodane aktualnie mam mało czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Anusiak 914 Opublikowano 15 Lipca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi