Skocz do zawartości

Zablokowane [ZAŁATWIONE]Skarga na Boski z Polski oraz Pancio Boskiego

GENERAL ALADEEN
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak.

Zaczynając. Ja w swojej wypowiedzi napisałem 3 argumenty na "tak" i 4 argumenty na nie. Więc wymaganie spełnione. To że masz problem z krytyką w swoją stronę to nie mój problem. Co do oszczerstw/kłamstw etc. Jako że więcej było na nie to proste że wypowiedziałem się negatywnie.

Spoiler

Tutaj mamy 2k19 i wiek 40 lat okej. Bielsko- Biała się zgadza ale na swoim własnym screenie dałeś 38 lat. To ta sama data i jedno podanie 40 drugie 38 lat. 

screenshot-strefaskilla.pl-2022.06.05-21

Tutaj kilka rzeczy podpieprzyłeś z podania innego gościa KLIK i KLIK

W dzisiejszym podaniu napisałeś że masz doświadczenie tak? unknown.png

Na koniec perełka z podania które sam wstawiłeś i gdzieś jeszcze indziej 

Screenshot_5_1.png

Tutaj coś co uznałem za zaczępke z twojej strony unknown.png

Pingiel10| SpartanTeam aka cham aka prostak aka Mentor aka wkurwiający dzieciak pozdrawia <3 
Poznaliśmy się na Sieci Cs-Escape. Tam miałeś 43 lata i mieszkałeś w "Legionowie" płakałeś na sb że Ci ktoś na twój adres zamawia węgiel i prostytutki. Zapamiętałem Cię z tego powodu że podjebałeś mojego autorstwa regulamin UB Team i podpisałeś jako swój. Zapamiętałem Cię jako zwykły troll. @ Boski Z Polski  też tam był więc może potwierdzić że tak było :KEKW:  Gdy dostałeś się jako Ub Team pod moje skrzydła wyleciałeś w ciągu dnia za brak umiejętności i kłamanie w podaniu. Wyszło wtedy że podanie zostało skopiowane od kogoś innego do czego sam się przyznałeś. Próbowałeś sił na innych Sieciach i cały czas podania kopiuj, sklej od kogoś. Takich osób nie potrzeba jako Moderator więc podanie odrzucone poprostu. Tyle mogę powiedzieć na swoją obronę. Ponieważ nigdzie nie zaczępiłem, nie wyśmiałem ani nie obraziłem. 

• Lubie to ! 2
  • kekw 2
  • LOVE <3 1
  • Mistrzostwo 1
Spoiler

OWNER:

2017 - TOP 1 SERVER IN POLAND & TOP 2 WORLDWIDE [DD2]
 2017/2018 - TOP 6 SERVER IN POLAND [DD2]
 2017/2018 - TOP 15 SERVER IN POLAND [DD2]
 2017/2018 - TOP 7 SERVER IN POLAND [DD2]
 2017/2018 - TOP 2 SERVER IN POLAND & TOP 38 WORLDWIDE [DD2]
 2017/2018 - TOP 6 SERVER IN POLAND [COD MOD]
 2017/2018 - TOP 15 SERVER IN POLAND [JAILBREAK]
 2017/2018 - TOP 20 SERVER IN POLAND [GO MOD]
 2019 - TOP 2 SERVER IN POLAND & TOP 38 WORLDWIDE [DD2]
 2019 - TOP 6 SERVER IN POLAND [COD MOD]
 2019 - TOP 15 SERVER IN POLAND [JAILBREAK]
 2019 - TOP 20 SERVER IN POLAND [GO MOD]

45 minut temu, Pancio Boskiego napisał:

Więc tak.

Zaczynając. Ja w swojej wypowiedzi napisałem 3 argumenty na "tak" i 4 argumenty na nie. Więc wymaganie spełnione. To że masz problem z krytyką w swoją stronę to nie mój problem. Co do oszczerstw/kłamstw etc. Jako że więcej było na nie to proste że wypowiedziałem się negatywnie.

Pokaż ukrytą zawartość

Tutaj mamy 2k19 i wiek 40 lat okej. Bielsko- Biała się zgadza ale na swoim własnym screenie dałeś 38 lat. To ta sama data i jedno podanie 40 drugie 38 lat. 

screenshot-strefaskilla.pl-2022.06.05-21

Tutaj kilka rzeczy podpieprzyłeś z podania innego gościa KLIK i KLIK

W dzisiejszym podaniu napisałeś że masz doświadczenie tak? unknown.png

Na koniec perełka z podania które sam wstawiłeś i gdzieś jeszcze indziej 

Screenshot_5_1.png

Tutaj coś co uznałem za zaczępke z twojej strony unknown.png

Pingiel10| SpartanTeam aka cham aka prostak aka Mentor aka wkurwiający dzieciak pozdrawia <3 
Poznaliśmy się na Sieci Cs-Escape. Tam miałeś 43 lata i mieszkałeś w "Legionowie" płakałeś na sb że Ci ktoś na twój adres zamawia węgiel i prostytutki. Zapamiętałem Cię z tego powodu że podjebałeś mojego autorstwa regulamin UB Team i podpisałeś jako swój. Zapamiętałem Cię jako zwykły troll. @ Boski Z Polski  też tam był więc może potwierdzić że tak było :KEKW:  Gdy dostałeś się jako Ub Team pod moje skrzydła wyleciałeś w ciągu dnia za brak umiejętności i kłamanie w podaniu. Wyszło wtedy że podanie zostało skopiowane od kogoś innego do czego sam się przyznałeś. Próbowałeś sił na innych Sieciach i cały czas podania kopiuj, sklej od kogoś. Takich osób nie potrzeba jako Moderator więc podanie odrzucone poprostu. Tyle mogę powiedzieć na swoją obronę. Ponieważ nigdzie nie zaczępiłem, nie wyśmiałem ani nie obraziłem. 

Po pierwsze drogi kolego byłem na Cs Escape moderatorem do końca sieci do czasu fuzji ze strefą. Po drugie to co piszesz o podjebaniu regulaminu UBTeamu od ciebie jest niepodparte dowodami. Bo nic takiego nie miało miejsca. Pokaż screena czy coś. Po trzecie Patryś był wtedy właścicielem i nie przypominam sobie żebyś był w ubteamie on potwierdzi jak było. Po 4 nie kopiuje żadnych podań inaczej byś przedstawił jakieś dowody. A pisać sobie możesz i oczerniać bo tylko na to cie stać. A co do wieku w moim podaniu na poprzedniej sieci to sorry po prostu. Zle mi sie napisało literówka ale grunt że dali mi szanse na okres próbny i byłem rok na posadzie. A co do Boskiego to od początku na Cs Escape żeście sie uwiezli na mnie i niszczyli moją osobe. Także to co piszesz to są kłamstwa niepodparte dowodami żadnych ssów że coś takiego miało miejsce.Narazie tyle w temacie i nie pozdrawiam

Edytowane przez GENERAL ALADEEN
  • kekw 6

46 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał:

Brak możliwośći wypowiedzenia sie w temacie podania na moderatora. Szybkie zamknięcie tematu

Ja się tylko do tego wypowiem, bo reszta, to mi tam lotto, gdyż nie znam sytuacji. 

Podania rzeczywiście powinny mieć czas te 12-48h, a czasem @ Boski Z Polski  podejmuje zbyt szybko decyzje, tyle ode mnie ;) 

Edit @ Boski Z Polski masz przykład ;p image.png.a6b68e9cbf30503d7f6f16bc5f6ead17.png

Edytowane przez Darth Vader
Przez   Boski Z Polski,

Podanie z automatu jest skreślone, gdy ewidentnie widać, że jest próba oszustwa.

Edytowane

Przez   Boski Z Polski,

Nie widziałem sensu czekać na wypowiedzi innych, gdy nie mam osób do zajmowania się fp.

Przez  Obi-Wan Kenobi,

A może akurat kilka osób byłoby na nie ;P

• Lubie to ! 1
  • LOVE <3 1

Co do samego podania. Również popytałem na Temat Twojej osoby. Powiedzmy, Nie wierze we wszystko, co słyszę, jednak  środki ograniczonego zaufania zostały tutaj podjęte. 
Przekonasz nas do siebie to  w przyszłości istnieje możliwość pomyślunku,

Co do @ Boski Z Polski . Została z nim przeprowadzona rozmowa na temat sposobu wypowiedzi przy odrzuceniu podania. 
Obowiązkiem Administracji jest zachowanie powagi i szacunku nawet w takich sytuacjach. 

Co do reszty użytkowników zostanie dodana odpowiednia notatka w postach tych 2 użytkowników. 

3uveso6.png

• Lubie to ! 3
  • LOVE <3 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie