Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GENERAL ALADEEN 146 Opublikowano 3 Lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) Twój nick: @ GENERAL ALADEEN Nick Oskarżonego: @ Boski Z Polski oraz @ Pancio Boskiego Powód Skargi: 2.2 W przypadku wypowiedzi na temat podania trzeba podać min, 3 argumenty w przeciwnym razie komentarz nie będzie brany pod uwagę. (Nie piszemy “Jak wyżej”) 1.5 Wszelkie przejawy chamstwa, braku kultury, fałszywych oszczerstw, szantażu, prześladowania, będą karane. 1.6 Zakazuje się obrażania, wyśmiewania oraz nękania innych użytkowników. Brak możliwośći wypowiedzenia sie w temacie podania na moderatora. Szybkie zamknięcie tematu oraz pisanie nieprawny na mój temat nie podparte dowodami. Takie zachowanie nie przysługuje HeadAdminowi szanujmy sie. Dowody: A na dole moje prawdziwe przyjęte podanie na moderatora na poprezedniej sieci zgodne z prawdą. A co do wieku w tamtym podaniu na poprzedniej sieci to akurat pisałem z tel. Więc pomyłki sie zdarzają @ RIDE! @ POLKES Edytowane 3 Lipca 2022 przez GENERAL ALADEEN 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio Boskiego 218 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Więc tak. Zaczynając. Ja w swojej wypowiedzi napisałem 3 argumenty na "tak" i 4 argumenty na nie. Więc wymaganie spełnione. To że masz problem z krytyką w swoją stronę to nie mój problem. Co do oszczerstw/kłamstw etc. Jako że więcej było na nie to proste że wypowiedziałem się negatywnie. Spoiler Tutaj mamy 2k19 i wiek 40 lat okej. Bielsko- Biała się zgadza ale na swoim własnym screenie dałeś 38 lat. To ta sama data i jedno podanie 40 drugie 38 lat. Tutaj kilka rzeczy podpieprzyłeś z podania innego gościa KLIK i KLIK. W dzisiejszym podaniu napisałeś że masz doświadczenie tak? Na koniec perełka z podania które sam wstawiłeś i gdzieś jeszcze indziej Tutaj coś co uznałem za zaczępke z twojej strony Pingiel10| SpartanTeam aka cham aka prostak aka Mentor aka wkurwiający dzieciak pozdrawia Poznaliśmy się na Sieci Cs-Escape. Tam miałeś 43 lata i mieszkałeś w "Legionowie" płakałeś na sb że Ci ktoś na twój adres zamawia węgiel i prostytutki. Zapamiętałem Cię z tego powodu że podjebałeś mojego autorstwa regulamin UB Team i podpisałeś jako swój. Zapamiętałem Cię jako zwykły troll. @ Boski Z Polski też tam był więc może potwierdzić że tak było Gdy dostałeś się jako Ub Team pod moje skrzydła wyleciałeś w ciągu dnia za brak umiejętności i kłamanie w podaniu. Wyszło wtedy że podanie zostało skopiowane od kogoś innego do czego sam się przyznałeś. Próbowałeś sił na innych Sieciach i cały czas podania kopiuj, sklej od kogoś. Takich osób nie potrzeba jako Moderator więc podanie odrzucone poprostu. Tyle mogę powiedzieć na swoją obronę. Ponieważ nigdzie nie zaczępiłem, nie wyśmiałem ani nie obraziłem. 2 2 1 1 Spoiler OWNER: 2017 - TOP 1 SERVER IN POLAND & TOP 2 WORLDWIDE [DD2] 2017/2018 - TOP 6 SERVER IN POLAND [DD2] 2017/2018 - TOP 15 SERVER IN POLAND [DD2] 2017/2018 - TOP 7 SERVER IN POLAND [DD2] 2017/2018 - TOP 2 SERVER IN POLAND & TOP 38 WORLDWIDE [DD2] 2017/2018 - TOP 6 SERVER IN POLAND [COD MOD] 2017/2018 - TOP 15 SERVER IN POLAND [JAILBREAK] 2017/2018 - TOP 20 SERVER IN POLAND [GO MOD] 2019 - TOP 2 SERVER IN POLAND & TOP 38 WORLDWIDE [DD2] 2019 - TOP 6 SERVER IN POLAND [COD MOD] 2019 - TOP 15 SERVER IN POLAND [JAILBREAK] 2019 - TOP 20 SERVER IN POLAND [GO MOD] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GENERAL ALADEEN 146 Opublikowano 3 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) 45 minut temu, Pancio Boskiego napisał: Więc tak. Zaczynając. Ja w swojej wypowiedzi napisałem 3 argumenty na "tak" i 4 argumenty na nie. Więc wymaganie spełnione. To że masz problem z krytyką w swoją stronę to nie mój problem. Co do oszczerstw/kłamstw etc. Jako że więcej było na nie to proste że wypowiedziałem się negatywnie. Pokaż ukrytą zawartość Tutaj mamy 2k19 i wiek 40 lat okej. Bielsko- Biała się zgadza ale na swoim własnym screenie dałeś 38 lat. To ta sama data i jedno podanie 40 drugie 38 lat. Tutaj kilka rzeczy podpieprzyłeś z podania innego gościa KLIK i KLIK. W dzisiejszym podaniu napisałeś że masz doświadczenie tak? Na koniec perełka z podania które sam wstawiłeś i gdzieś jeszcze indziej Tutaj coś co uznałem za zaczępke z twojej strony Pingiel10| SpartanTeam aka cham aka prostak aka Mentor aka wkurwiający dzieciak pozdrawia Poznaliśmy się na Sieci Cs-Escape. Tam miałeś 43 lata i mieszkałeś w "Legionowie" płakałeś na sb że Ci ktoś na twój adres zamawia węgiel i prostytutki. Zapamiętałem Cię z tego powodu że podjebałeś mojego autorstwa regulamin UB Team i podpisałeś jako swój. Zapamiętałem Cię jako zwykły troll. @ Boski Z Polski też tam był więc może potwierdzić że tak było Gdy dostałeś się jako Ub Team pod moje skrzydła wyleciałeś w ciągu dnia za brak umiejętności i kłamanie w podaniu. Wyszło wtedy że podanie zostało skopiowane od kogoś innego do czego sam się przyznałeś. Próbowałeś sił na innych Sieciach i cały czas podania kopiuj, sklej od kogoś. Takich osób nie potrzeba jako Moderator więc podanie odrzucone poprostu. Tyle mogę powiedzieć na swoją obronę. Ponieważ nigdzie nie zaczępiłem, nie wyśmiałem ani nie obraziłem. Po pierwsze drogi kolego byłem na Cs Escape moderatorem do końca sieci do czasu fuzji ze strefą. Po drugie to co piszesz o podjebaniu regulaminu UBTeamu od ciebie jest niepodparte dowodami. Bo nic takiego nie miało miejsca. Pokaż screena czy coś. Po trzecie Patryś był wtedy właścicielem i nie przypominam sobie żebyś był w ubteamie on potwierdzi jak było. Po 4 nie kopiuje żadnych podań inaczej byś przedstawił jakieś dowody. A pisać sobie możesz i oczerniać bo tylko na to cie stać. A co do wieku w moim podaniu na poprzedniej sieci to sorry po prostu. Zle mi sie napisało literówka ale grunt że dali mi szanse na okres próbny i byłem rok na posadzie. A co do Boskiego to od początku na Cs Escape żeście sie uwiezli na mnie i niszczyli moją osobe. Także to co piszesz to są kłamstwa niepodparte dowodami żadnych ssów że coś takiego miało miejsce.Narazie tyle w temacie i nie pozdrawiam Edytowane 3 Lipca 2022 przez GENERAL ALADEEN 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obi-Wan Kenobi 1 345 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) 46 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał: Brak możliwośći wypowiedzenia sie w temacie podania na moderatora. Szybkie zamknięcie tematu Ja się tylko do tego wypowiem, bo reszta, to mi tam lotto, gdyż nie znam sytuacji. Podania rzeczywiście powinny mieć czas te 12-48h, a czasem @ Boski Z Polski podejmuje zbyt szybko decyzje, tyle ode mnie Edit @ Boski Z Polski masz przykład Edytowane 3 Lipca 2022 przez Darth Vader Przez Boski Z Polski, 3 Lipca 2022 Podanie z automatu jest skreślone, gdy ewidentnie widać, że jest próba oszustwa. Edytowane 3 Lipca 2022 Przez Boski Z Polski, 3 Lipca 2022 Nie widziałem sensu czekać na wypowiedzi innych, gdy nie mam osób do zajmowania się fp. Przez Obi-Wan Kenobi, 3 Lipca 2022 A może akurat kilka osób byłoby na nie ;P 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLKES 277 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Co do samego podania. Również popytałem na Temat Twojej osoby. Powiedzmy, Nie wierze we wszystko, co słyszę, jednak środki ograniczonego zaufania zostały tutaj podjęte. Przekonasz nas do siebie to w przyszłości istnieje możliwość pomyślunku, Co do @ Boski Z Polski . Została z nim przeprowadzona rozmowa na temat sposobu wypowiedzi przy odrzuceniu podania. Obowiązkiem Administracji jest zachowanie powagi i szacunku nawet w takich sytuacjach. Co do reszty użytkowników zostanie dodana odpowiednia notatka w postach tych 2 użytkowników. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi