unlucky 26 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Twój Nick: unlucky.~ Nick Oskarżonego: Pindoleq Powód: Obrażanie Data: 03.07.2022/ 21:25 Dowód: " [*SVIP*] [Silver I] *DEAD* PindoleQ : zielony ma glos jak pedzio" ` Oraz wiele innych podobnych tekstów co chwilę... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Potrzebuje SteamID/IP danego gracza. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUSKIII 210 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) PindoleQ za każdym razem gdy wbije wychodzi z banem za obraze/kulture itp. Taka moja rada na przyszłość, pisz na u@ lub na forum chcatbox/pw bespośrednio do @ Admin Serwera 1.6 [DD2] . EDIT: SID gracza STEAM_0:1:525229456 Edytowane 3 Lipca 2022 przez Kozak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PindoleQ 11 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) Gdy wracam po pracy lubie się wyżyć na kimś, pomaga mi to bardzo w dalszym funkcjonowaniu :) Co poradze wylece z banem to wylece lubię wyzywać najlepiej jak ktoś ma avatar keydropa to juz z miejsca jest jechany xD dostanę na tydzień to za tydzień wrócę Ale mama nadzieje że perma nie dostanę Edytowane 3 Lipca 2022 przez PindoleQ 1 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKHubiRide! 730 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Moim zdaniem gorzej obrażał gracz || cesseti tam widać na tym screenie:). Akurat dziś też grałem na dd2 i ten sam gracz nick : gracz|CCSseetti też miał problem z kulturą. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unlucky 26 Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 16 godzin temu, Kozak napisał: PindoleQ za każdym razem gdy wbije wychodzi z banem za obraze/kulture itp. Taka moja rada na przyszłość, pisz na u@ lub na forum chcatbox/pw bespośrednio do @ Admin Serwera 1.6 [DD2] . EDIT: SID gracza STEAM_0:1:525229456 Nie ucz mnie co mam robić.. Bo wcześniej zrobiłem to, a później napisałem skargę na forum.. Ty piszesz na HUD "zw" informując o tym kogo ? Gościa na wh czy graczy, aby mogli się wyzywać dalej.? 15 godzin temu, DmitrijSzojgu napisał: Moim zdaniem gorzej obrażał gracz || cesseti tam widać na tym screenie:). Akurat dziś też grałem na dd2 i ten sam gracz nick : gracz|CCSseetti też miał problem z kulturą. Nie, to nie było do setti tylko obaj wyzywali gracza o nicku "zielony" ;) 18 godzin temu, Miley napisał: Potrzebuje SteamID/IP danego gracza. Zatem wzór czas zmienić, bo napisalem według wzoru, a nic nie ma na temat sid. Podeślę jeszcze ;) 16 godzin temu, PindoleQ napisał: Gdy wracam po pracy lubie się wyżyć na kimś, pomaga mi to bardzo w dalszym funkcjonowaniu :) Co poradze wylece z banem to wylece lubię wyzywać najlepiej jak ktoś ma avatar keydropa to juz z miejsca jest jechany xD dostanę na tydzień to za tydzień wrócę Ale mama nadzieje że perma nie dostanę Nie wiem czy Cie to podnieca czy co, ale to nudne i dziecinne ..^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PindoleQ 11 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 31 minut temu, unlucky napisał: Nie wiem czy Cie to podnieca czy co, ale to nudne i dziecinne ..^^ Przeczytaj co napisałem a potem co Ty napisałeś i weź sobie sam odpowiedz 20iq Wyjdź czasami na dwór, nie wiem czy jesteś upasiony czy włosy masz po kolana, ale zachowujesz się jak by ta gra była Twoim całym życiem, dajesz jakieś taktyki które są bez użyteczne xDD, ogólnie banana mam na ryju jak wywalasz się za zero i coś gadasz że nikt info nie daje xDDD. Nie wiem ile masz lat ale naprawdę wyjdź z domu zrób zakupy mamie czy babci 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Według taryfikatora kar, dane przewinienie zasługuje na karę w postaci jednej godziny, aczkolwiek za te wyzwiska, nawet w tym poście - karę przedłużę do 3 dni. Kolejne przewinienie będzie skutkowało blokadą na zawsze, ponieważ widzę że nie tylko na naszej sieci się tak dziecinnie zachowujesz. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi