Skocz do zawartości

Zablokowane [PROPOZYCJA ODRZUCONA]Propozycja- Utworzenie aplikacji mobilnej forum.

goha nie lubi nikity
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick: Marysia M.

Czego dotyczy propozycja: Od dawna chodził mi ten pomysł po głowie ale dopiero teraz go pisze. Jeżeli wyrazicie swoje opinie o utworzeniu aplikacji mobilnej forum to forum zyskałoby jeszcze więcej. Wiem że wymaga to dużo pracy ale czemu nie zaryzykować?

Co by wprowadziła: Nie trzeba byłoby się logować przez Google albo inna przeglądarkę?

Opis: u góry?

• Lubie to ! 2

1.) Koszta są bardzo wysokie.

2.) Ja korzystam z forum w głównej mierze z telefonu, silnik  dobrze się ogarnia. 

• Lubie to ! 1

f6bcd049e3596f8c4a892ab1ea3ed09d.png

Wspominałem o tym @ Boski Z Polski  kilka dni po tym jak wszedłem na forum. Jest to genialny pomysł. Lecz pomysł. Ciężej może być z wykonaniem takiej aplikacji. Lecz ogólnie przydałoby się. Byłaby to chyba pierwsza Sieć z taką aplikacją.

• Lubie to ! 1
Spoiler

OWNER:

2017 - TOP 1 SERVER IN POLAND & TOP 2 WORLDWIDE [DD2]
 2017/2018 - TOP 6 SERVER IN POLAND [DD2]
 2017/2018 - TOP 15 SERVER IN POLAND [DD2]
 2017/2018 - TOP 7 SERVER IN POLAND [DD2]
 2017/2018 - TOP 2 SERVER IN POLAND & TOP 38 WORLDWIDE [DD2]
 2017/2018 - TOP 6 SERVER IN POLAND [COD MOD]
 2017/2018 - TOP 15 SERVER IN POLAND [JAILBREAK]
 2017/2018 - TOP 20 SERVER IN POLAND [GO MOD]
 2019 - TOP 2 SERVER IN POLAND & TOP 38 WORLDWIDE [DD2]
 2019 - TOP 6 SERVER IN POLAND [COD MOD]
 2019 - TOP 15 SERVER IN POLAND [JAILBREAK]
 2019 - TOP 20 SERVER IN POLAND [GO MOD]

Na obecną chwilę myślę że to nie miałoby prawa bytu, ponieważ stworzenie takiej aplikacji mało nie kosztuje. Według mnie można byłoby ją stworzyć gdy forum zyskało by na jeszcze większej popularności.

• Lubie to ! 2

image.png

Wypowiem się ze względu na styczność z tą "aplikacją".

Ogólnie sam w sobie pomysł dobry, jednak niestety IPS nie jest dobrze rozbudowaną platformą, którą mógłbym polecić, jeśli chodzi o aplikację mobilną.

Sama w sobie apka to czysty biały szablon z bardzo ograniczonymi możliwościami. Wątpie, by ktokolwiek z Was chciałby z czegoś takiego korzystać.

Nasze forum nie pobiera wiele zasobów, przez co osoby z limitem internetu nie będą miały jakichkolwiek problemów z załadowanie strony forum, a także ich załączników.

Na tą chwilę jestem przeciwny wykonaniu czegoś takiego, ze względów bezpieczeństwa użytkowników oraz potencjalnie niechcianym "innych pożeraczy".

To tyle ode mnie.

• Lubie to ! 2

Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie!

KLIK

A kitku lubisz?

KLIK

image.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie