Junior Admin kajusia 1 751 Opublikowano 3 Lipca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Co robisz żeby zasnąć kiedy nie chce Ci się spać? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychol JoK3R 313 Opublikowano 3 Lipca 2022 Psychol Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Wypijam piwko i śpię :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penelopa 101 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Oglądam tiktoki, oglądam jakieś budowy domków z simsów albo oglądam filmiki typu diy, tylko po to żeby się zmulić i wtedy mi się łatwiej zasypia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kajusia 1 751 Opublikowano 3 Lipca 2022 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 najczęściej puszczam muzykę i wtedy najłatwiej mi usnąć ewentualnie ogladam randomowe filmiki na facebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tugeza 11 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Odpalam jakieś filmiki na yt/tiktok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Technik Forum SK atusiek 332 Opublikowano 3 Lipca 2022 Technik Technik Forum Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Najlepsze rozwiązanie to oglądać coś na yt i oglądać do momentu zaśniecia z telefonem w ręku, zawsze działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Odpalam tiktoka i oglądam, aż nie zasnę. Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. 552 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Podchodzę do ściany, dynamicznym ruchem kieruję swoją głowę w jej stronę. Gdy już doleci, tracę świadomość, lecz budzę się po kilku godzinach uśmiechnięty z lekko bolącą głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydziarany 7 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) Włączam na tel, ,,Youtube" --> Straszne historie i słucham sobie aż nie zasnę :) Edytowane 3 Lipca 2022 przez Wydziarany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumba 52 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Nabijam sesje do waporyzatora 4'20 Pozdrawiam Pumba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irytująca 17 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Nic, po prostu nie spie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati 18 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Gram w gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miyagi 107 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Ja zawsze włączam sobie byle co na yt żeby leciało, i tak usypiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek 243 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Nie mam takich problemów. "Piękny świat, lubię zapomnieć, że zło nas dosięga Wystarczy łza, czujności brak nigdy nie zwycięża" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2623 14 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Nie mam czegoś takiego, idę do łóżka kiedy chce mi się spać. Kładę się i po chwili zasypiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Ogłądam tiktoki i usypiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malutki Kryspinek 626 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 nie śpię - po co się oszukiwać XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wołowinka^^ 513 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Mi to pomaga, polecam każdemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 530 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) Staram się nie myśleć o sprawach codziennych.W nocy problemy błahe rosną do rangi gigantycznych, i pewnie większość ludzi tak ma.Licze w myślach do 10 i od 10 do zera, uspokajam tym głowę.Jesli to nie pomaga pije melatoninę i po sprawie. @ O N N A zachciało mi się siku 🥲 Edytowane 3 Lipca 2022 przez MaRazm R.I.P. 1 SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 870 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Oglądam coś na yt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takashi 27 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 piwo albo herbata z letka zimna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superfk 590 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 A to jak ja nie mogę zasnąć to pije piwo i ph oglądam wtedy łatwiej mi zasnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 884 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 słuchawki muza i w 5 minut śpię Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi