Skocz do zawartości

Zablokowane Wywiad z QULLA - Broń palna, technologia, samochody

Gość
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1577626133_wywiadzqulla.png.791c0ec90846167e7cda16e2a9721e76.png

W trzecim moim wywiadzie poznacie bliżej byłego admina @   QULLA

Jako, iż wole nie zmieniać słów wypowiedzianych przez inne osoby to i mogą pojawić się niespójności związane z odpowiedziami! 
Ten wywiad był robiony w czasach, gdy odpowiadający był jeszcze na randze.

psycha_white.png.07fc7d5f2b41371e92683d95da6d9ed1.png

Redaktor: @ Mrs.Ana
Były admin:  @   QULLA

psycha_white.png.07fc7d5f2b41371e92683d95da6d9ed1.png

Witam, dziękuję, że zgłosiłeś się do wywiadu.
Na początek przedstaw się, jak masz na
imię, ile masz lat, skąd pochodzisz, jaki masz znak zodiaku? 🙂 

Mam na imię Paweł,22 lat , mieszkam na Podlasiu w małym mieście o nazwie Zambrów, a znak zodiaku to koziorożec.

Czy w Twoim obecnym miejscu zamieszkania  znajduje się miejsce dla Ciebie wyjątkowe? 🙂 

Samo mieszkanie jak i osiedle, w którym mam mnóstwo wspomnień.

Chętnie wysłuchamy, jakich?

Na przykład pierwszy raz jak skręciłem nadgarstek wtedy starsi z osiedla do domu na rękach nieśli co pokazało mi że ludzie potrafią sobie pomagać  lub jak ci starsi koledzy wmówili mi, że mój staruszek trafił do więzienia i widział mój to brat który jest kulturystą z pasji dorwał ich i powiedział że im nogi z dupy pourywa dzięki temu unikali mnie i mojego brata dwa tygodnie.

Plus pomniejsze bójki lub walki osiedli kiedy widziało się 15 chłopa biegnących w jakaś stronę żeby kogoś dorwać,

Dosyć agresywne te wspomnienia, ale zawsze coś! 
Czym się zatem interesujesz Pawle?

Głownie motoryzacją, technologią i bronią palną.

Zaciekawił mnie osobiście temat broni palnej. 

Czy mógłbyś powiedzieć skąd wzięło się to zainteresowanie? Masz swoją ulubioną broń? Albo zdjęcie? 

Od dziecka się bawiło patykami i udawało się że to karabiny potem były pistolety na kulki a po pistoletach były gry z gier powstały zastanowienia jak to działa zacząłem badać temat i mnie to zainteresowało jaki jest to kaliber jaki system jaki typ pocisku to jest, a ulubioną bronią jest an-94 czyli ak-74 w lepszym wydaniu i usprawniony, a ulubioną bronią jest an-94 czyli ak-74 tylko w lepszym wydaniu, na drugim miejscu vss val.

Jakąś tam historia z tym jest. 

Co takiego interesuje cię w motoryzacji? Masz swój wymarzony samochód/motor? 

interesuje mnie sama rywalizacja ale nie tylko na torze to ile ktoś da rade wycisnąć  koni firmy ścigające się o kawałeczek aerodynamiki,

jak zmieniają się systemy zawieszeń projekty ludzi, którzy robią z przysłowiowego gówna perełkę a moim wymarzonym autem jest lexus sc300 bo nie tylko ma silnik, który może dmuchać 1000 koni to jeszcze wygląda fenomenalnie.

Nieźle, jak wyobrażasz sobie swoją przyszłość za kilka lat?

Liczę na to że będę miał stabilną prace w której będę się czuł potrzebny, która będzie przyjemna do wykonywania i nie będę robił za psi grosz dodatkowo chcę żeby było na spokojnie i nie banalnie.

Żeby zarobić, ale się nie narobić - to się liczy! 

Jak uważasz technologia zmierza w dobrym kierunku czy złym?

Elektryczne auta idą w dobrym jak i złym kierunku, bo jednak ludzie próbują ratować tą planetę lecz z drugiej strony robienie baterii do tych aut przemierzają cały świat zanim staną się baterią od kanady do europy do japonii, to naprawdę długa podróż przez kilka kontynentów statkami/samolotami a na to idzie dużo surowców.

Widać, że jesteś dobrze oczytany i masz swoje zdanie na ten temat. 
Jak na to wszystko Twoja druga połówka? Posiadasz takową? 

Nie mam drugiej połówki i na razie nie czuje potrzeby żeby posiadać spełniam siebie i jestem z tego wystarczająco zadowolony.

Wychodzi na to, że czujesz się szczęśliwy, a to bardzo dobre dla Ciebie. 

Jak Twoje relacje z rodziną? Masz rodzeństwo?

Moja relacje z rodziną jest neutralna powiedziałbym że nie wystaje po za normę i posiadam rodzeństwo a dokładniej siostrę starszą o 3 lata.

Uczysz się czy pracujesz? 🙂

Aktualnie robię badania medycyny pracy.

Dobrze. 

Jak wyglądało Twoje dzieciństwo? Miałeś ulubioną przytulanke? 

Miałem spokojne dzieciństwo ogólnie zazwyczaj unikałem bójek i nie pchałem się w ogień i raczej byłem spokojnym dzieciakiem i moją ulubioną przytulanką był mały konik wypełniony jakimiś granulkami.

Świetnie! 

Dobrze przejdźmy w takim razie do Twojej działaności w Internecie. 

Skąd pomysł na owy nick? 

Moim pierwszym nickiem który został na długo był kuczyk bo miałem długie włosy w kucyk a z tego wyewoluowało w ten co jest aktualnie nick kuczyk miałem na start 2010 więc kawał czasu.

Trochę czasu upłynęło. 
Jak trafiłeś na naszą sieć?

Przez zombie moda a dokładniej grałem na poprzedniej edycji i miałem ochotę pograć zm więc szukałem tego serva i go znalazłem na cssetti później była podana nazwa forum i myślałem że to jakieś jaja sobie robili z nazwą więc sprawdziłem i tak tu zostałem.

Cieszymy się, że jesteś. 
Czy obecne stanowisko na którym się znajdujesz w pełni Cię zadawala?

Jak mam być szczery to złożyłem podanie troszkę na spontanie po prostu tak o nic w planach nie miałem i nawet nie sądziłem że się dostanę ale jestem zadowolony jakoś nie chciałbym więcej obowiązków i sądzę że swag i mck robią dobrą robotę jako właściciele ale mogli by kogoś na opiekuna dać bo jak patrzę ile mck gra a ile jest afk na serwerze przez sprawy dotyczące serwera to by mogli go odciążyć.

Super sprawa 😄 

Na sam koniec psycho strzały: 

Ulubiony kolor?

Niebieski
Ile masz wzrostu?

175cm

Ulubione danie?

Kebab z ostrym sosem

Super, na koniec chciałbyś kogoś pozdrowic? 😉 

Wszystkich graczy najlepszego zombie moda.

• Gość przestał(a) promować temat
  • Gość zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie