Skocz do zawartości

Zablokowane [ZAŁATWIONE][Propozycja] bugowanie paki

henio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:  henio
Błąd/
1.witam jak wszyscy wiedzą albo większość graczy da się bugować pake nawet jak się kupi maske.

moją propozycją jest naprawienie tej rzeczy ponieważ bez sesu jest ta maska jak i tak paka zaraża .

2. i wprowadzenie żeby matka zombie miała zawsze pake ponieważ gracze którzy słabo grają  mogły rozkręcić rudkę 

i wprowadzenia limitu 30 sekund od startu rundy nie można było kupić maski .

• Lubie to ! 4
  • +1 1

O bugu paki mi nic nie wiadomo ale pewnie mozna by spróbować coś takiego wprowadzić.

Edytowane przez Takashi

giphy.gif

tumblr_f4c922eb04a0207adfaa3eead1b5939a_1ef0aad7_500.gif

1. Jestem jak najbardziej za 
2. To też jest fajna propozycja, szczególnie, że teraz każdy wbija coraz lepsze bronie i ciężko się rozkręca rundy
@   Takashi Maska działa w sposób taki, że jak paka leci to maska ją tak jakby wchłania, a jeżeli paka nie będzie lecieć tylko przełączymy na tryb natychmiastowy wtedy wybucha od razu na ścianie i maska nie działa (;

• Lubie to ! 1
  • +1 1

Tak jak wyżej napisali gracze pakę da się bugować za pomocą wybrania trybu na natychmiastowy gdy rzucimy pakę w ścianę maska nie zadziała i zostaje się zainfekowanym. Plus dodam, że nagrody z misji nie działają typu: +hp dla ZM, redukcja obrażeń dla ZM, Szybkość, Dodatkowe obrażenia dla HM. Jeżeli umiecie coś takiego naprawić to zróbcie to jak nie to wiecie dajcie ub bo banowanie na podstawie "wracaj do siebie" to śmieszek i call me. xd

Edytowane przez Gugen
Przez LypSeN,

Ty chyba serwery i forum pomyliłeś nie wiem czemu piszesz o tej padlinie MCK która już dawno upadła. Idz popilnuj botów u was na serwerze 😂. Ale tak kończą osoby które wyjebaly ludzi na hajs. Daj jeszcze trochę MCK to będziesz następnym który skończył z ujemnym saldem 😂

• kekw 1

• 3 tygodnie później...

Z bomby został usunięty tryb natychmiastowy co uniemożliwi jej bugowanie.

3uveso6.png

Edytowane przez aexc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie