Gość Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Czy uważasz, że istnieje życie po śmierci? Jakie masz zdanie na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Maniek 779 Opublikowano 2 Lipca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Moim zdaniem gasnie swiatlo i koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RdzawyC21H30O2 44 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Myślę że jednak coś tam musi być bo trochę głupio żyć żeby umrzeć i przestać całkowicie istnieć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2623 14 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Ja uważam że nie ma, chodź szanuje inne poglądy jeśli ktoś wierzy w Boga itd.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. 607 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Pewnie, zamieniamy się w przystawkę dla robaczków, a jak ktoś się poddaje po śmierci kremacji to robaczki są smutne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 873 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Możliwe, że istnieje tylko poprzedniego życia nie możemy pamiętać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penelopa 101 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Nie wierzę w duchy ani w Boga, ale myślę, że istnieje jakaś istota poza światem żywych, co to jest? nie wiem, ale wierzę w to, że jest taka duszyczka, która czuwa i ma nas pod opieką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miyagi 107 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Istnieje, po śmierci zamieniamy się w małpy i żyjemy dalej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydziarany 7 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Istnieje, ale to zostawię dla siebie. Ponieważ czytam, nie które comm.. (CENZURA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu ;] 236 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 oczywiście, zamieniamy się w małpki tak jak abrams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJESTIC 34 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Mam nadzieję, że istnieje, bo wizja nicości mnie przeraża bardziej niż narodzenie się na nowo znów na tej samej planecie. Myślę, że jako cywilizacja kiedyś odkryjemy i zbadamy świat niewidzialny, który jest obecnie dla nas niedostępny ze względu na brak technologii i wiedzy z tym związanej. Śmierć wyobrażam sobie jak wejście do domu - ściągasz kurtkę i przechodzisz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumba 52 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 W mojej ocenie uważam, że życie po śmierci nie istnieje, a zdobycie dowodów na jego ewentualne przejawy wymagałoby znajomości fizyki znacznie wykraczającej poza standardy. <- są to przekonania znanego amerykańskiego fizyka dr Sean Caroll'a i tym samym się kieruję :) Pozdrawiam Pumba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pracownik931 53 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Wystarczy na Terleckiego spojrzeć i macie chodzącego trupa 🤣🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi