RdzawyC21H30O2 44 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) Polecam przeczytać całą treść podania, żeby potem nie było wypowiedzi typu Blaze'a Nick: RdzawyC21H30O2 Imię: Kacper Wiek: 17 Doświadczenie: nazwę to debiutem Kilka zdań o sobie: Jestem Kacper jak zapewne już wiecie, jestem dość młodym graczem ale myślę, że na tyle doświadczonym, żeby sobie poradzić na tym stanowisku, gram w cska tak bardziej "na poważnie" już z +/- 7 lat, jestem raczej bezkonfliktowym człowiekiem. Nawet jeśli zajedzie pomiędzy mną a kimś jakiś konflikt to staram się go jak najszybciej bez problemowo wyjaśnić ale wiadomo czasami się niestety nie da, w takiej sytuacji poprostu odpuszczę.. Lubie przyjmować krytykę bo wtedy wiem, że coś źle robię lub zrobiłem, potem analizuję to i robię wszystko żeby nie popełnić tych samych błędów, myślę że tyle wystarczy, trochę więcej rzeczy o mnie w moim przywitaniu hehe Link do konta steam, oraz SID: https://steamcommunity.com/id/StimCiastka420chujeXD/ STEAM_0:0:2548318 Jaki czas dziennie jesteś wstanie poświęcić na forum: praktycznie codziennie w każdej chwili mogę wejść gdy będzie trzeba, nawet bez powodu wchodzę sobie obczajać co się dzieje ciekawego 😛 Na ile oceniasz swoją wiedzę na temat oceniania cziterów: moim skromnym zdaniem 8 ale słyszałem, że znam się na rzeczy Czy kiedykolwiek grałeś na jakiś czitach? Jeżeli tak to na jakich?: bardziej na tych podstawowych typu aimbot, wh, sh i ostatnio sobie grałem na interium hack żeby zobaczyć jak to mniej więcej działa Kontakt: forum, steam, FB, wsumie to obojętne, dostosuje się jak będzie Trzeba 😛 ponawiam podanie bo poprzednio poleciał wałek, rozpisałem chyba 3 demka w każdym perfekcyjnie dalej nie dostałem odpowiedzi, więcej nie będę się wypowiadał na ten temat bo szkoda gadać xD, 2 wyższych administratorów będzie wiedzieć o co chodzi hihi Edytowane 2 Lipca 2022 przez RdzawyC21H30O2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin Maniek 435 Opublikowano 2 Lipca 2022 HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Jestem Na tak za Okresem próbnym + Chęć Pomocy + Doświadczony gracz + Zna się na rzeczy Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaze 674 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 na nie -Całe podanie skopiowane od poprzedniego 1:1, nawet twojego profilu steam nie chciało się updatować XD - Pewny jesteś co do doświadczenia? Cytat Jeżeli chodzi o rozpisywanie demka wyszedł lepiej sxn. Mógłbym je tutaj wrzucić, ale myślę, że to zbędne jest. Jedyne co mogę dodać co do demek, to sytuację gdzie praktycznie każdą akcję dałeś +B, gdzie na rozpisce są tylko dwie spalone akcje +wiek Wcześniejsze podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 870 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Na nie - podanie - znajomość czitów + wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sxn1337 270 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 na Nie - skopiowane podanie :/ +Wiek - nie potrafisz dobrze rozpisywać cziteruff -Nie znasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski 588 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Przez Boski Z Polski, 2 Lipca 2022 - podanie skopiowane - jesteś na urlopie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi