Pumba 52 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Rodzaj Grafiki: avatar Tematyka ( obowiązkowa ! ) : Piwo, marihuana Napisy: Pumba, 4'20 Kolorystyka: purpura, zielony, Wymiary: wymiary jak avatar na steam Spełniasz wymagania [TAK/NIE ]: tak Pozdrawiam Pumba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n 29 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Dzięki, że poczekałeś na ten awatar niestety dziś PS odmówił współpracy, coś takiego udało mi się wykombinować. Nie widziałem jakie są dokładnie wymiary na steam, nie zmianiałem awataru od początku. Kliknij Po JPG Kliknij Po PNG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumba 52 Opublikowano 2 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Mistrzostwo! Bardzo dziękuję - temat do zamknięcia. Pozdrawiam Pumba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaze 674 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi