GENERAL ALADEEN 146 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) Nick: @ GENERAL ALADEEN Czego dotyczy propozycja: UBT Co by wprowadziła: Porządek na serwerach szybkie rozwiązywanie spraw. Opis: Wychodzę z propozycją, która jest kluczowa w wykonywaniu UBT. Mianowicie, chciałbym aby UBT uzyskało rangę admin na wszystkich serwerach. Uważam że jako UBT powinno mieć dostęp do tej funkcji, no bo dlaczego miałby jej nie mieć skoro jest to pomocne, ułatwia i przyśpiesza wykonywanie UBT. Zeby zobrazować problem, dam przykład - jest gracz który dostał unbana a UBT dostał info żeby mieć go na oku i akurat będąc na serwerze z nim, mógłby go przy okazji oglądać. lub kolejny problem jest taki, że gdy doda sie bana przez SB to dopóki gracz nie dostanie disconnecta to ten ban nie wejdzie. A mając admina, mógłby dać mu kicka bądź po prostu zbanować go przez serwer. dodatkowo dodam, że siedzi sobię późnym wieczorem na serwerze, 2 delikwentów bez mutacji i np: po mnie jedzie że nic im nie zrobię bo nie jestem adminem i kontynuują łamanie regulaminu. Edytowane 2 Lipca 2022 przez GENERAL ALADEEN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski 588 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Nie narzucamy na właścicielach serwerów, kto dodatkowo powinien mieć flagi. Myślę, że gdy ubt się zgłosi, napisze wiadomość ze steam i krótkim przedstawieniem sytuacji, to nie będzie problemu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski 588 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi