BuszidoTHC 345 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Wzór na Propozycje: Nick:Buszido THC Propozycja: Dodanie do serwera medali na koniec mapy za zabójstwa ,top/15 medali ,Poprawić rownież top15 na zwykle klasyczne bo akurat moim zdaniem mi sie nie podoba te niebieskie co jest obecnie bo nie ma typowego /rankstats i lepiej ogólnie by to wyglądało ale żeby /top16 zostało i zmienić kolarystyke tylko ,Dodanie również skinów do m4a1 i deagla oraz dodania więcej misji tak z 10 etapow zeby bylo z 20 misjji bo jest akutalnie 6 w top15 . fajnie by bylo żeby jakaś satysfakcja z gry byla i ogólnie sie lepiej gralo i tez dodanie cos kupywania za monety zeby cos bylo z nimi robic np svipa na jeden dzien za 4000 tys monet albo cos w tym stylu Czego dotyczy propozycja:Medali.Top15.Misji.skinow Ewentualne wskazówki do Propozycji: nie mam juz podałem 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unlucky 26 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Medale spoko sprawa nie mam nic przeciwko, aby sie pojawily. a dodatkowo dodac PTB ... Bo to porazka, ze jest 12/12, a ja 30 fragów w TT, a w CT nawet 10 nie maja .. :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orvvzmxx 422 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Uważam, że to bardzo dobra propozycja i zachęcam do rozpatrzenia jejz tymi monetami faktycznie można było by coś zrobić kiedy wszystkie skiny są wykupione i wprowadzić aby za hs zostały przyznane 2pkt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Anusiak 914 Opublikowano 10 Lipca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 to tak co do Medali Przyjmuję Skiny jest temat co do reszty obagadam to z @ RIDE! i się pomyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Anusiak 914 Opublikowano 10 Lipca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi