BuszidoTHC 345 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Wzór na Propozycje: Nick:Buszido THC Propozycja: Dodanie do serwera medali na koniec mapy za zabójstwa ,top/15 medali ,Poprawić rownież top15 na zwykle klasyczne bo akurat moim zdaniem mi sie nie podoba te niebieskie co jest obecnie bo nie ma typowego /rankstats i lepiej ogólnie by to wyglądało ale żeby /top16 zostało i zmienić kolarystyke tylko ,Dodanie również skinów do m4a1 i deagla oraz dodania więcej misji tak z 10 etapow zeby bylo z 20 misjji bo jest akutalnie 6 w top15 . fajnie by bylo żeby jakaś satysfakcja z gry byla i ogólnie sie lepiej gralo i tez dodanie cos kupywania za monety zeby cos bylo z nimi robic np svipa na jeden dzien za 4000 tys monet albo cos w tym stylu Czego dotyczy propozycja:Medali.Top15.Misji.skinow Ewentualne wskazówki do Propozycji: nie mam juz podałem 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unlucky 26 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Medale spoko sprawa nie mam nic przeciwko, aby sie pojawily. a dodatkowo dodac PTB ... Bo to porazka, ze jest 12/12, a ja 30 fragów w TT, a w CT nawet 10 nie maja .. :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orvvzmxx 422 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Uważam, że to bardzo dobra propozycja i zachęcam do rozpatrzenia jejz tymi monetami faktycznie można było by coś zrobić kiedy wszystkie skiny są wykupione i wprowadzić aby za hs zostały przyznane 2pkt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi