kacorvixon 19 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 (edytowane) Wzór: Nick: kacorvixon STEAMID: STEAM_0:0:511228027 Serwer: 4fun ale nei moge grac na jb Data zdarzenia: teraz Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=1836 Opis sytuacji: no to tak, patrze ze serwer nie ma regulaminu to wbijam i sobie gram na psilencie 3.0 po czym dostaje bana za czitowanie, nie ma regulaminu, wiec nie ma nic o czitowaniu?? wedlug mnie ban jest niesluszny //edit bedzie beka jak zostanie ban XD, serwer nie mial regulaminu to sie odj3balem, wg mnie nie powinienem dostac bana bo kazdy serwer =/= ten sam regulamin Edytowane 1 Lipca 2022 przez kacorvixon 1 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamoSS 9 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Jako świadek wydarzenia uważam, że ban jak najbardziej niesłuszny. 0 regulaminu na forum jak i na serwerze = brak zasad brak zasad = brak kary za łamanie zasad brak kary za łamanie zasad = ub dla kacora ok dzieki Spoiler pozdrawiam fanów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihuj 245 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Skoro gracz bezpośrednio przyznaje się do cheatowania na serwerze a ja nie mam regulaminu w którym mógłbym znaleźć oparcie to muszę tutaj oznaczyć administracje sieci która ma większe prawa od mnie. @ Właściciel@ HeadAdmin@ Administrator@ Junior Admin Dam od razu uzasadnienie takiego ruchu, bans jest wspólny i wszystkie z serwerów biorą pod uwagę zakaz jakiegokolwiek używania wspomagaczy. Takie wyjście będzie sprawiedliwe jeżeli wyższa administracja podejmie decyzje. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski 588 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Przez Boski Z Polski, 1 Lipca 2022 https://psychasiada.pl/topic/1297-zalatwionezgloszenie-kacorvixon/ 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi