Vernon 21 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Nick: Vernon Propozycja: Roundsounds Czego dotyczy propozycja: fajnie byloby wgrac rsy zeby jakas wakacyjna muzyka leciala miedzy rundami. moge co jakis czas robic nowe Ewentualne wskazówki do Propozycji: link do mojej paczki z rsami https://files.fm/u/keufjnpmw 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 21 Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 i co z tymi rsami? bo narazie malo co gra tej muzyki na serwerze chyba ze tylko ja tak mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski 588 Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Hmm, przecież rsy zostały zmienione w tym tygodniu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 21 Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Boski Z Polski napisał: Hmm, przecież rsy zostały zmienione w tym tygodniu. Niby tak ale np słyszę max 3 różne rsy i to raz na około 7 rund A do tego moje są lepsze 😀 Edytowane 13 Lipca 2022 przez Vernon Dopiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 14 Lipca 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Od 1 sierpnia mogę wybrac co z twoim, na razie są wrzucone świeże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski 588 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi