Gość Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 (edytowane) Zbiór informacji od powstania sieci aż do 28.06.2022 WPROWADZENIE PRZYWITALI SIĘ Z NAMI PYTAM - ODPOWIADAJ CO SIĘ DZIEJE? SERWERY FORUM SPOŁECZNOŚC PSYCHASIADA SKLEPIK LEGENDA GRUP Witam wszystkich czytelników! Mam zaszczyt wstawić pierwsze wydanie gazetki forum Psychasiada.pl Bardzo dziękuje @ kajusia oraz @ ukuś za pomoc. Uprzedzam! Starałam się zawrzeć w niej wszystkie informacje. 672 użytkowników forum! @ piesolkruk @ I3iały -_- @ sxn2137 @ zTerorysTa @ DANIELZOOSS @ Mr.Takim @ Juzioo @ Orvvzmxx @ spalony pet @ Adekk @ Mrs.Ana @ OxyMen2 @ Sosna @ matiaczi @ CzArNa @ Wtykson @ wiktortokox @ opur @ RIDE! @ saYs @ Rzeźnik @ Anonimm @ Wujek Staliś @ RdzawyC21H30O2 @ Tomek1998 @ AIMSTAR997 @ mayBe. @ MogatKing @ Darth Vader @ chinczyk @ ᴾᵒŻᵉˡᵏᵃᶜʰ @ Naila @ Speedy @ kajusia @ zielony @ COCAINE ALL NIGHT @ XmOx @ smk @ AssassineQxd @ GeporT @ Major90 @ Maci3k @ Dzwonnik @ Mechu @ chomik @ FajtereK @ Psotliwy @ DSK @ 1tappppppp @ Cycu ;] @ archonek @ Migg @ Troll @ BluuMePL @ B O R U T A @ LukeBoss @ Gorzki112 @ Marysia Mostowiak @ Rysiek @ pemeq @ Kozak @ GENERAL ALADEEN @ Reivilll @ R O S J A @ EliteSpartan @ humanista. @ Mikołaj @ Pancio Boskiego @ SplashID @ Kucharek @ imdxro @ sdn1337 @ penelopa @ Aniolek Charliego @ skevvi @ EnNy @ I Love You Mary Jane @ Czarnuszek @ Timon @ Pumba @ PI4SEK @ MAJESTIC @ Marta K @ Damee @ PapaSmerf @ H4ttory @ Adrian. @ MaRazm R.I.P. @ DmitrijSzojgu @ Apostrof @ Pracownik931 @ Magus @ Takashi @ ZaclKieL @ rynek123 @ Romy Wave @ lukasz2623 @ Denis Chcesz być wypisany/wypisana w kolejnej odslonie gazetki? Napisz przywitanie! Opracowała @ kajusia Administracja otrzymała ode mnie pytania! Co uważacie o ich wypowiedzi? @ POLKES Czym twoim zdaniem to forum różni się od innych i jak chciałbyś zachęcić ludzi aby tu wchodzili? Przede wszystkim tworzymy coś wspólnie. Nie uważam że to co tutaj jest tworzone to zasługa jednej osoby. Tworzymy silna ekipe. To nas bardzo wyróżnia. Bardzo wielu właścicieli innych sieci, uważa, że zbudowali coś sami. Wiec na tym tle na pewno się wyróżniamy. Organizacja stawiamy na jakość, nie na ilość. Wyniki na serwerach jak i na forum dobrze to odzwierciedlają. Przyjmujemy ekipy z serwerami z potencjałem, osoby które wiedzą co i jak. Ekipa FFa, która została ostatnio przyjęta to pokazuje. Już prezentujemy wysoki poziom. Szybko się wybiliśmy trzymamy poziom, a to jeszcze nie koniec. Myślę że niedługo dołącza następni konkretni ludzie. Kto, to na razie nie mogę zdradzić. @ Boski Z Polski Czy forum spełnia twoje oczekiwania? Co byś tutaj zmienił gdybyś miał głos decydujący? 1. Jest to dobre pytanie, ale dosyć słabo sprecyzowane. Forum jako strona posiada sporo błędów nad, którymi pracujemy ponad miesiąc. Jako sieć, jestem zachwycony ilością osób na rangach oraz w przeciągu 48h. 2. Myślę, że uzupełniłbym lukę po sośnie. 1. Czy czujesz się dobrze przebywając tutaj na forum? 2. Co dla Ciebie znaczy to forum/Czym dla Ciebie jest? @ Maniek 1.Przebywając na forum czuję się bardzo dobrze 2.Bardzo dużo znaczy dla mnie, praktycznie każdą wolna chwile spedzam na nim, jest dla mnie oczkiem w glowie @ Miley 1. Czuję się dobrze. 2. Te forum jest dla mnie jedną z najważniejszych rzeczy aktualnie, ponieważ mogę na nim śmiało rozwijać serwery. @ Mefistoo 1. Czuję się tutaj jak w domu 2. Aktualnie nasze forum jest dużą częścią mojego życia W tej części zajmiemy się konkursami, które były organizowane, są organizowane oraz które będą organizowane! Dział konkursy jest przeznaczony dla każdego. Ty również możesz stworzyć konkurs, ale pamiętaj, że ktoś musi z wyższych go zatwierdzić! @ Organizator to grupa, która pomaga w takich sytuacjach! PRZESZŁOŚĆ Konkursy serwerowe znajdziecie w odpowiednim do tego dziale, niestety większość serwerów, robi to w swoich działach. Pierwszym konkursem formułowym był DZIEŃ DZIECKA 2022 TERAŹNIEJSZOŚĆ PSYCHO QUIZ 1 z 10 NAGRODY ZA ZAREJESTROWANIE SIĘ PLEBISCYT PSYCHOKULKI #3 TURNIEJ 5VS5 CS1.6 PRZYSZŁOŚĆ Z pewnością chcemy utworzyć konkursy związane z wiedzą. W redakcji zostanie zorganizowany WIELKI KONKURS REDAKCYJNY, który rozwinięty zostanie na 5 etapów. Piłka nożna na JB? Świetny pomysł, ale czy właściciele JB się zgodzą? Spamer psychoboxa? Pisz jak najwięcej! Psychol miesiąca? Oj już niedługo! Od 19.06.2022 wprowadziliśmy sklepik, który ma zachęcić wszystkich użytkowników forum do tego, aby udzielali się coraz więcej! Nagrody są różnorodne i możecie odebrać je po zdobyciu wybranej ilości SKLEPIK Forum powstało dokładnie 19.05.2022, na początku wiadomo trzeba bardzo dużo pracy włożyć w to, aby forum wyglądało pięknie. Na przestrzeni kilkunastu dni, zmieniło się naprawdę dużo. Począwszy od spraw technicznych, a kończąc na zmianie wyglądu. Posługując się dziennikiem zmian forum, opisze wam krótko, co się zmieniło. Powstały podstawowe działy, rangi, fora, które każde z forum posiada. Dodano różnego rodzaju topki oraz widgety - widoczne są one po prawej stronie forum. Naprawiono wiele błędów związanych z forum. Naprawiono tabele serwerów. Po więcej wbijajcie właśnie w ten dziennik! REGULAMINY FORUM ORAZ SERWERÓW! W pierwszym wydaniu zamiast przeczytać o awansach, degradacjach i rezygnacjach to zobaczycie, kto obecnie jest na danej randze! Pomijam osoby takie jak, własciciele serwera, opiekuni oraz admini, dlatego, że zostaną wypisani poniżej przy danych serwerach. WŁAŚCICIEL FORUM - Osoby na tej randze odpowiadają za forum i je współtworzą. @ POLKES @ RIDE! HEAD ADMIN - szyja właściciela. @ Boski Z Polski ADMINISTRATOR - prawa ręka wyższej administracji. @ archonek @ BoxdeL JUNIOR ADMINISTRATOR - lewa ręka wyższej administracji. @ Miley MODERATOR - Podpora powyższej administracji. Dbają o porządek na sieci. @ Mefistoo @ Maniek @ blaze TECHNIK FORUM - nasze mózgi operacji, które budują tak piękne forum. @ Cycu ;] @ Wujek Staliś @ Krasnal @ Wahnsinn @ Oshee ORGANIZATOR - osoby odpowiedzialne za konkursy. @ kajusia @ Mrs.Ana @ Darth Vader OPIEKUN ANTYCHEAT CS:GO @ spalony pet ANTYCHEAT CS:GO @ shining star @ Oshee OPIEKUN ANTYCHEAT 1.6 @ archonek ANTYCHEAT 1.6 @ spalony pet @ mihuj OPIEKUN REDKACJI @ Mrs.Ana REDAKTOR @ kajusia @ ukuś REDAKTOR FP @ AIMSTAR997 @ Mrs.Ana OPIEKUN GRAFIKÓW @ Cycu ;] GRAFIK --- OPIEKUN TYPERÓW @ Darth Vader TYPER @ Kr3dka @ DmitrijSzojgu ZASŁUŻONY @ Sosna Czujesz się na siłach, aby gdzieś spróbować? Rekrutacja czeka i o Ciebie pyta! Mamy ich aż 8 i będzie jeszcze więcej! WŁAŚCICIELE SERWERA: @ RIDE! @ Miley OPIEKUN SERWERA: @ BoxdeL LINK DO DZIAŁU ADMINI SERWERA: @ blaze @ 1tappppppp @ Patka_ @ RdzawyC21H30O2 @ saYs @ Naila @ FREEDOM @ AIMSTAR997 @ B O R U T A @ CzarnaPantera23 @ penelopa @ BuszidoTHC @ Kozak @ Maniek WŁAŚCICIELE SERWERA: @ POLKES @ aDk OPIEKUN SERWERA: @ Mefistoo @ prudziak LINK DO DZIAŁU ADMINI SERWERA: @ CwaniaK @ FNAFFox @ Amfetamina. @ Kr3dka @ GeporT @ pvpszlugi @ Wtykson @ nzy @ Mike Van T @ AdrianeekXDD @ Speedy @ Shock @ Piesy @ szybkigrzesiu @ PauloEmilio @ Amfetamina. @ FNAFFox @ CwaniaK @ Ziomal WŁAŚCICIELE SERWERA: @ LypSeN OPIEKUN SERWERA: @ saYs LINK DO DZIAŁU ADMINI SERWERA: BRAK WŁAŚCICIELE SERWERA: @ RIDE! @ Miley @ RIDE! @ szczypek LINK DO DZIAŁU ADMINI SERWERA: @ Adrian. @ DmitrijSzojgu @ XmOx @ Pracownik931 @ AIMSTAR997 @ Andrzej Duda WŁAŚCICIELE SERWERA: @ pemeq @ Kierownik OPIEKUN SERWERA: @ KingErykCantona7 LINK DO DZIAŁU ADMINI SERWERA: BRAK WŁAŚCICIELE SERWERA: @ DSK @ Timon @ Pumba LINK DO DZIAŁU ADMINI SERWERA: BRAK WŁAŚCICIELE SERWERA: @ PapaSmerf @ Damee LINK DO DZIAŁU ADMINI SERWERA: BRAK WŁAŚCICIELE SERWERA: @ archonek LINK DO DZIAŁU RCON: @ chinczyk @ opur Serwerów dorobiliśmy się tylko 2. W przyszłości planowane są ARENY 1vs1. WŁAŚCICIELE SERWERA: @ Miley OPIEKUN SERWERA: @ Oshee @ Mrs.Ana LINK DO DZIAŁU ADMINI SERWERA: @ MrWolF WŁAŚCICIELE SERWERA: @ Miley OPIEKUN SERWERA: @ Oshee LINK DO DZIAŁU WŁAŚCICIELE SERWERA: @ POLKES @ RIDE! OPIEKUN SERWERA: @ prudziak LINK DO DZIAŁU WŁAŚCICIELE SERWERA: @ Piesy @ RIDE! @ XmOx LINK DO DZIAŁU WŁAŚCICIELE SERWERA: @ FNAFFox OPIEKUN SERWERA: @ CwaniaK LINK DO DZIAŁU Rekrutacja otwarta na: REDAKTOR REDAKTOR FP TYPER GRAFIK MULTIADMIN ANTYCHEAT CS:GO SPONSORZY @ Pancio Boskiego @ PsychaSiadła @ PapaSmerf @ O N N A @ Pumba TOP REPUTACJE @ Mrs.Ana @ RIDE! @ kajusia @ Boski Z Polski @ Mefistoo SPĘDZONY CZAS @ RIDE! @ BoxdeL @ spalony pet @ mihuj @ Wujek Staliś Chciałabym wszystkim podziękować za wytrwałość i doczytanie tej pracy! Pamiętajcie o fanpage na który serdecznie wasz zapraszamy! Edytowane 1 Lipca 2022 przez Mrs.Ana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. 607 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Opluty jako admin cod Jako pierwsza gazetka jest spoko. Ale przy następnych można zrezygnować z informacji kto się z nami przywitał, bo i tak pewnie nikt tych nicków nie czyta, bo i po co :P Przez Gość, 30 Czerwca 2022 Jest to wyróżnienie i zachęta dla nowych żeby się witać. Kiedyś ktoś mi zarzucił, że osoby są olewane. Jako admin oczywiście dodam Cię. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNa 102 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Bardzo dobra robota 👌👍👏 🥰😍 super się czyta i widać że się starałaś pięknie 😛😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK atusiek 441 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Bardzo dobra robota! Oby tak dalej Jedyne co bym zmienił na przyszłość to czcionka bo na telefonie ciężko to się czyta ale tak to miodzio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWolF 37 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Czcionka kuje w oko i praktycznie nic nie mogłem przeczytać ale widzę starania ;) jest + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio Boskiego 218 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Opluty jako @ Mentor... @ Mentor - Szara eminencja tej Sieci. Nic bez jego wiedzy nie przejdzie bokiem więc się strzeżcie!! Proszę nad @ Właścicieli dać bo to hańba by zapomnieć o takiej personie jak skromny Ja!! Spoiler Ogólnie to bardzo mi się podoba lecz prosiłbym by czcionka była troszkę większa bo przy większej ilości tekstu taki stary c**j musi się spinać by rozczytać 1 Spoiler OWNER: 2017 - TOP 1 SERVER IN POLAND & TOP 2 WORLDWIDE [DD2] 2017/2018 - TOP 6 SERVER IN POLAND [DD2] 2017/2018 - TOP 15 SERVER IN POLAND [DD2] 2017/2018 - TOP 7 SERVER IN POLAND [DD2] 2017/2018 - TOP 2 SERVER IN POLAND & TOP 38 WORLDWIDE [DD2] 2017/2018 - TOP 6 SERVER IN POLAND [COD MOD] 2017/2018 - TOP 15 SERVER IN POLAND [JAILBREAK] 2017/2018 - TOP 20 SERVER IN POLAND [GO MOD] 2019 - TOP 2 SERVER IN POLAND & TOP 38 WORLDWIDE [DD2] 2019 - TOP 6 SERVER IN POLAND [COD MOD] 2019 - TOP 15 SERVER IN POLAND [JAILBREAK] 2019 - TOP 20 SERVER IN POLAND [GO MOD] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wtykson 18 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 uwaga zostalem opluty przez autora gazetki nie zostalem wspomniany w wykazie administracji jb 1.6 :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Przez Gość, 1 Lipca 2022 Najwyraźniej nigdzie nie jesteś przypisany. Dodam Cię 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Świetna robota Aniu! przepraszam, ze nie zdayzlem odpowiedziec na pytania! oby tak dalej! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKHubiRide! 730 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 (edytowane) Bardzo ładna gazetkadaje bardzo dużego plusa + Chęci Oby tak dalej. Edytowane 30 Czerwca 2022 przez DmitrijSzojgu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wahnsinn 157 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Ahaaa. Nie ma informacji o mojej wspaniałości :(( chociaż za zarobione pieniądze zasponsoruj wyjazd na Karaiby, będziemy kwita. Przez Gość, 1 Lipca 2022 Jak nie ma, jak jesteś jako technik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoZabci 166 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Super robota! Oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XmOx 52 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Lubię takie forumowe gazetki. Jedynie co bym zmienił to czcionkę ,brzydko wygląda jak polskie znaki się z nią gryzą . Jestem wspomniany aż w 3 miejscach wow ale jestem sławny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczypek 143 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 @ RIDE! Właścicielem coda to aż 2x jest 😂😂😂 Piękna gazetka, tak jak poprzednicy też chyba czcionke bym zmienił na inną 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
369KMH 114 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Cod Mode Link do Działu zamiast przekierowywać do działu Cod Mod przekierowuje na only dd2 Przez Gość, 1 Lipca 2022 Poprawie dziękuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 862 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Meega ładna gazetka !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krowa Onna 531 Opublikowano 1 Lipca 2022 Krowa Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Bardzo fajna gazetka! + za ładna prace Dorze że nie zapomniałaś o KROWIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 443 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 wowo ale że marysia jest tak sławna thank you <33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumba 52 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Konkretny materiał w mojej ocenie. Kto nie zapoznał się z całością - niech żałuję 😎✌️ Polecam i pozdrawiam autorkę! 😝 Pozdrawiam Pumba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesy 132 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Brawo dużo czasu musiała zająć jeden minus nie mogłem wszystkiego doczytać i omi Kęty jako admin jb Przez Gość, 1 Lipca 2022 Nie ominięty, tylko nikt nie dodał ci grupy i nie widziałam takowej informacji. Dlatego niech każdy dba o ten swój dział. Discord Sieciowy :) https://discord.gg/sxNK9nmyQF Serwerek jb :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesy 132 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 @ Mrs.Ana Jesteśmy wpisani w dziale jb w wykazie administracji 43 minuty temu, Piesy napisał: Brawo dużo czasu musiała zająć jeden minus nie mogłem wszystkiego doczytać i omi Kęty jako admin jb Discord Sieciowy :) https://discord.gg/sxNK9nmyQF Serwerek jb :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski 588 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Super robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik 459 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Megastycznie. Ostatni stanął na podium, przyjaciel stanie się wrogiem, nigdy na odwrót Powiedz mi, kurwa, dlaczego w kościele księża dotykają małych chłopców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takashi 27 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Dobra robota 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniolek Charliego 273 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Super gazetka i dzięki za wspomnienie w przywitanych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi