Skocz do zawartości

Zablokowane Odwołanie - Shiv3no

[s]hiv3n0.!
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : shiv3n0
[AMXBans] Powod : ' Wallhack ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.PsychaSiada.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 229097600 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 188.147.102.42 ' 
[AMXBans] =============================================== 
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/select.wav'
Missing RIFF/WAVE chunks
Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj

link dodemka: http://860319.node33.pukawka.pl/hltv-2206301524-cs_sauna-1656595440-1656596640.zip

link do bana :http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=1759

opis sytuacji: Sytuacja wygląda tak, admin o nazwie @  DmitrijSzojgu zbanował mnie za WH, demko które zaraz pokaże świadczy o tym że admin nie wie co sam robi, moim zdaniem admin banujący powinien wejść na speca i obejrzeć tego który jest podejrzant, a ten admin tego nie zrobił tylko posłuchał innych. Jeden z graczy groził mi że sobie więcej nie pogram [bo się odpali] a admin co na to? nic

A padło słowo żeby mnie zbanował to to zrobił, bez rozpisania demka. To jak się gra 4 runde i zna się momenty gdzie ludzie wychodzą to logika, ze intuicja zadziała. cvr latał odpalony na wh i admin tez z tym nic nie zrobił :P

Edytowane przez [s]hiv3n0.!
  • kekw 2
  • LOVE <3 1
  • Rzyganko 1

Więc tak  zgłaszali mi cię wcześniej oglądałem cie na spec przez 2 mapy i widać było że czitujesz. A po 2  wszedłeś na serwer na Aktywnym Banie więc AB. Mojej strony to tyle gracz powinien zostać zbanowany bo weszedleś  na Aktywnym Banie.

Edytowane przez DmitrijSzojgu
  • kekw 2

the.gif.89b03a30a44341808cbacf5e1bf452a0.gif.da2130f11b9b8396a1706e122709aece.gif

Na demku widać oczywiście że nie oglądałeś mnie, nie że zbanowany, tylko proszę mi teraz rozpisać demko :p

Godzinę temu, DmitrijSzojgu napisał:

Więc tak  zgłaszali mi cię wcześniej oglądałem cie na spec przez 2 mapy i widać było że czitujesz. A po 2  wszedłeś na serwer na Aktywnym Banie więc AB. Mojej strony to tyle gracz powinien zostać zbanowany bo weszedleś  na Aktywnym Banie.

To że zgłaszali nie oznacza ze mam WH, było widać? 
Od czego są ssy albo demka? Admin 17+ i banuje kogo popadnie. Koleś o nicku RRY dobrze gra i jakoś 3 bany dostał i nic nie miał. Trzeba się zastanowić kogo wy bierzecie @  szczypek

• kekw 1
  • LOVE <3 1

• Boski Z Polski zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie