BuszidoTHC 345 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Rodzaj Grafiki:Avatar Tematyka ( obowiązkowa ! ) :Cos związane z ziołem mogą być liście, krzaki ,rosliny jakas jamajka co wymyslisz https://www.google.com/search?q=avatary+z+thc&tbm=isch&chips=q:avatary+z+thc,online_chips:steam:hl70rXjLvFk%3D&hl=pl&sa=X&ved=2ahUKEwi7ttD-kdX4AhVOxosKHf0kCpsQ4lYoAHoECAEQIA&biw=1903&bih=937 o cos z tego albo cos innego Napisy:Buszido THC Kolorystyka: dowolna Wymiary: na avatara zeby byly dobre Spełniasz wymagania [TAK/NIE ] Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n 29 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Proszę JPG PNG 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n 29 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 4 godziny temu, BuszidoTHC napisał: mi sie podoba i jest naprawde fajne choć kolwiek mogły by być większe napisy i coś jeszcze by mnie bardziej zaciekawiło Napisy jak najbardziej mogę zrobić większe jak do pracy mam coś dodać, czy pójść w innym kierunku :) to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin blaze 683 Opublikowano 7 Lipca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Autor tematu używa wykonanego avataru, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi