LypSeN 165 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Witam serdecznie Tworze ten temat dla osób które chcą zmiany map na inne itd. Niestety nie jestem wstanie od każdego na PW otrzymywać propozycji typu "dodaj ta , ta skasuj itd" W tym temacie każdy może napisać swoja propozycje dotycząca map na naszym serwerze Zombie + EXP Poniżej dodam wzór który należy wykorzystać aby post był brany pod uwagę. Będzie możliwość podania swojej mapy wraz z linkiem do niej. Określić które mapy wam się nie podobają i napisać nam o tym lub po prostu zamienić dana mapę na inna. A my rozważymy wraz z nasza administracja co dalej :) Wzór: Moja mapa/mapy: W zamian za mapę: Skasować: Dlaczego akurat ta mapa/mapy?: Link do mapy: ★★★ DARMOWY PAKIET STARTOWY - KLIK ★★★ ★★★ KONKURS NA ODPICOWANIE KONTA - KLIK ★★★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaclKieL 19 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 (edytowane) Moja mapa/mapy:zm assaslt zm ivona zm fortuna finał zm toxic 2 zm dusty ICh multum W zamian za mapę:za nie grane Skasować: jakieś nie grane xD Dlaczego akurat ta mapa/mapy?:klasyki Link do mapy: wejdę na PC podeślę Edytowane 30 Czerwca 2022 przez ZaclKieL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symphony 14 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Moja mapa/mapy: zm_battle_ground W zamian za mapę: zm_5-rmk Skasować: słaba mapa, każdy na nią narzeka, nie da rady hs trafić normalnie XD Dlaczego akurat ta mapa/mapy?: malutka mapa, fajna przyjemne kampy są na niej i ogólnie graczom się spodoba : D Link do mapy: https://maps.cs-bg.info/maps/cs/386/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw to śmieć 11 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Moja mapa/mapy: - W zamian za mapę: - Skasować: zm_hs_horror Dlaczego akurat ta mapa/mapy?: po chuj jest ta mapa jak nawet z działka nie można sobie postrzelać i tylko są bany za to co równa się -graczy? Link do mapy: - 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi