bestia z wadowic 15 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Twój Nick: bestia z wadowic Nick Oskarżonego: slodki mis uwu Powód:Chlop mi daje bana za niewykonywanie celi mapy czy tam za respa, bo po tym tuż po sprawdzeniu środka z awp, zauważyłem że ct raszuje trupa. Wyeliminowałem chyba z 5 graczy z okolicy tej dużej skrzynki na podeście przed trupem, po czym dostałem bana 'resp 1;30'. Po pierwsze tam nie ma już respa, po drugie, eliminacja przeciwnika jest jednym z dwóch celi mapy, więc się doszkol dzieciaku. Data: 30.06 Dowód: demko dodam jak juz bedzie dostepne. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop PETUWERTOMARKA 814 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 (edytowane) Już się zabieram za to kumplu, zaraz zedytuję post i dodam tutaj. Chwilunia. https://streamable.com/22jhrk Dodaje tutaj ucięty urywek z gry, przypomne jeszcze, że w momencie nadania bana nie raczyłeś się nigdzie wybierać oraz uchwyciłem dość ciekawą prowokacje w moją strone, wręcz obraze. Co o tym uważasz? Prosiłbym administracje wyższą o rozważenie tego co powiedziałem wyzej, pozdrawiam. Jak już wspomniałeś nie są to okolice respa, to czym nawałbyś to miejsce? Edytuje Ci jeszcze linie miejsca respa terrorystów jakbyś zapomniał. Edytowane 29 Czerwca 2022 przez spalony pet 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia z wadowic 15 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 (edytowane) Tak, pokazujesz tu jak strzelam się z kilkoma typami, po czym od razu jak ich wyeliminowałem chciałem sobie zrotować przez respa. I co w tym dziwnego? Wykonuje cele mapy typie. A reakcja była adekwatna do tego bana z dupy, którego mi dałeś. I tam nie ma respa xd Zrespiłeś się tam kiedyś na początku rundy? Widzę, że rozmawiam z osobą z ujemnym iq, więc Ci to narysuje. Edytowane 29 Czerwca 2022 przez bestia z wadowic Przez Maniek, 29 Czerwca 2022 nie obrażamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Ban jak najbardziej słuszny. Celem mapy jest dotarcie z paką do wyznaczonego miejsca na plantowanie jej. A jeśli ktoś inny ma pakę to raczej powinno się iść za nim i go bronić, aby mógł swobodnie dostarczyć ją do celu. Ty tego nie zrobiłeś i wolałeś w pobliżu respa czekać na fragi. Ciesz się, że admin łagodnie Cię potraktował i nie przedłużył Twojego bana przez wyzwiska jakie rzucałeś w jego stronę. Skargę odrzucam. 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi