p00f 845 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 (edytowane) Opis: Wczoraj natknąłem się na ostrzeżenie od admina @ MrWolF , za tekst z viralowego tiktoka cytuję "Pussy time, pusssy cleeaan, pussy freeeesh" (XD tak wiem, wiem) gdzie dostałem pkt z regulaminu, że to treści erotyczne, że są tu też dzieci itd,itp. Do czego zmierzam? Mamy XXI wiek, tiktok i tego typu teksty to w świecie internetu już rzecz normalna, ale nie tylko to serwer Discord jest też od luźnych rozmów, a nie więzieniem czy też szkołą, że za słowa "usiądź mi na mordzie, ku*wa, ch*j wam w dupe jest uznane automatycznie za obrazę, mimo, że nie jest to skierowane bezpośrednio do osoby. Proszę o reedycję tego regulaminu oraz dostosowanie adminów, by też nie brali wszystkiego na poważnie i nie podchodzili tylko z blokadami chatu/ostrzeżeń za wyżej wymienione teksty. Co propozycja może wnieść?: Wydaję mi się, że zwiększy to aktywność i ludzie chętniej będą rozmawiać. Dodatkowe informacje: Raczej nie potrzeba tu więcej nic dodawać. Edytowane 28 Czerwca 2022 przez Oshee Brakło mi słówka "nie" 1 Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesy 132 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 (edytowane) Przyjmuję i jak będę miał czas zgłoszę to do adminów Edytowane 28 Czerwca 2022 przez Piesy Discord Sieciowy :) https://discord.gg/sxNK9nmyQF Serwerek jb :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi