kajusia 1 777 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Kolejna nominowana osoba: @ archonek Na zadawanie pytań macie czas do: 2 lipca 2022 godz. 20:00 Pytania zadajemy poprzedzając [Q], a odpowiedzi [A]. Przykład: [Q] - Jesteś młody? [A] - Nie, stary. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P turki geng 1 781 Opublikowano 27 Czerwca 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) [Q] Czemu czitujesz?????????????????????? Edytowane 27 Czerwca 2022 przez turki geng 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 [Q] Skąd pomysł na nick? [Q] Dlaczego każdy Ciebie wyzywa od cheaterów? [Q] Masz swojego ulubieńca forumowego? [Q] Jestem tu zaledwie miesiąc czasu, co zauważyłeś w mojej osobie szczególnego? [Q] Jakimi cechami powinna zasłynąć Twoja druga połówka, jeśli jej nie masz oczywiście? [Q] Czemu każdy sądzi, że jesteś Bad Boy? [Q] Kogo z forum nienawidzisz, a kogo najbardziej nie trawisz, dlaczego akurat ona? [Q] Jaki jest Twój wymarzony pojazd? [Q] Masz prawo jazdy? [Q] Jesteś hot? To nie ja zadaję to pytanie xD 1 1 Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufolud 248 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 [Q] dlaczego jesteś stulejarzem? [Q] dlaczego ja muszę czekać aż się skończysz ogarniać do wyjścia a nie ty na mnie? [Q] dlaczego jestem silniejsza? [Q] minuta to długo czy krótko? [Q] czy wybrałeś już garnitur na ślub? [Q] jesteś pewien , że chcesz małego archonka? [Q] gdzie się w końcu wybudujemy? Aby tobie i mi pasowało [Q] dlaczego upierasz się na posiadaniu węża/pająka pies ci nie wystarczyłby na podwórku? Albo jedno albo drugie 🤣 [Q] dlaczego mnie kochasz? 🤣🤣🤣 Zadałbym więcej ale nie wszyscy wszystko muszą wiedzieć 😍❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wołowinka^^ 514 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 (edytowane) [Q] Co myślisz o Krowach? Edytowane 1 Lipca 2022 przez O N N A 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 [Q] Czy podoba Ci się tutaj na forum? [Q] Ile lat masz? [Q] Jak widzisz siebie za 10 lat? [Q] Wolisz wieś czy miasto? [Q] Czy chciałbyś, aby był tu jeszcze jakiś serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 @ archonek czekamy na Twoje odpowiedzi w nowym temacie! Pamiętaj aby kogoś nominować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi