kacorvixon 19 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 te kolko na ss to nie wiem jakis bug nwm serio co sie stalo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihuj 245 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) No nie gadaj że ty specjalnie zdowngradowałeś windowsa żeby tego rata od Hopesara używać co będzie detected za tydzień polaki to zawsze na darmowe lecą Edytowane 27 Czerwca 2022 przez mihuj 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacorvixon 19 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) 6 minut temu, mihuj napisał: No nie gadaj że ty specjalnie zdowngradowałeś windowsa żeby tego rata od Hopesara używać co będzie detected za tydzień polaki to zawsze na darmowe lecą ??? nigdy nic nie pobieralem od ratera, moj wlasny cheat nigdy nie uzywalem gloomy bo to shit imagine downgradowac wersje do 1709 XD Edytowane 27 Czerwca 2022 przez kacorvixon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihuj 245 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Nie wiem ja kojarzę ten circle FOV w menu z beznadziejnych past z publicznym driverem który lata po 40 discordach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacorvixon 19 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 3 minuty temu, mihuj napisał: Nie wiem ja kojarzę ten circle FOV w menu z beznadziejnych past z publicznym driverem który lata po 40 discordach :rofl: to nawet kolko nie jest to jest kilka lini zeby nie lagowalo bo to external xd a i to nie jest pasta, kazdy driver na necie jest dt(chyba), gamerdoc to nie jest debil i potrafi sprawdzic githuba. to nie jest valve tylko vanguard, chociaz gdybys zmienil komunikacje i wszystko co mozliwe w tym driverze to bylby work xd bo sam zrobilem paste ktora dziala ale stracilem src, bo spoofer mi rozwalil pc. vexternal + ue4c++ usermode + drivermode, a guarded regions to albo fajne 4 opcje w windowsie albo czytanie calego unknownc***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Jaki sens jest cheatować w Valorancie? 🤔 Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacorvixon 19 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, Oshee napisał: Jaki sens jest cheatować w Valorancie? 🤔 duzo z tego sie zarabia Edytowane 27 Czerwca 2022 przez kacorvixon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihuj 245 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 31 minut temu, kacorvixon napisał: to nawet kolko nie jest to jest kilka lini zeby nie lagowalo bo to external xd przecież na swoim discordzie tę funkcję sam masz zapisaną jako Circle FOV xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacorvixon 19 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 5 minut temu, mihuj napisał: przecież na swoim discordzie tę funkcję sam masz zapisaną jako Circle FOV xD no dobra to jest podobne do kolka mam napisac hexagon fov XD? przyjelo sie ze fov to najczesciej kolko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi