XmOx 52 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nick: @ XmOx Czego dotyczy propozycja: proponuje plugin na serwery /zgłoś który wysyła na forumowe SB info o podejrzanym graczy dla szybkiej reakcji administracji . Opis: wiem że pewnie zły dział ale nie wiem gdzie dać. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 (edytowane) (WK) Report Player Link do kupienia: KLIK Edytowane 26 Czerwca 2022 przez Oshee Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GENERAL ALADEEN 146 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Propozycja dobra, głównie wtedy, gdy nie ma admina, a osoby nie mają konta na forum. Plugin: https://amxx.pl/topic/133053-report-player/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. 552 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Nie wiem czy akurat na czatboxie to dobry pomysł, bo zrobi się tam śmietnik. Wiadomości użytkowników, założone nowe tematy + jeszcze zgłoszenia spowodują to chyba za dużo w jednym miejscu. Może na samym dole forum pod "Kto jest online" wcisnąć zgłoszenia, powiadomić adminów że takie coś się pojawiło i będzie się tam zaglądać :P Ogólnie pomysł dobry, bo cziterów sporo, a nie zawsze admin na serwerze jest, a nie każdy użytkownik ma chęć robienia tematów w dziale zgłoś czitera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski 588 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Odrzucam. Tego typu pluginy są zbędne. Niepotrzebne obciążenie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski 588 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi