Superfk 590 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 Imię: Mateusz Wiek: w wrześniu 19 Doświadczenie: Duże byłem typerem na innym forum 2 razy przyjęty więc wiem o co chodzi. Odliczałem również punkty. Zainteresowania: Sport: Piłka nożna byłem piłkarzem , siatkówka , strażak , były ministrant Dyscyplina, którą chciałbyś/a się zajmować?: Piłka nożna , siatkówka i mma. Co wniesiesz swoją osobą do działu PsychoTypera?: Szczególnie świeżość nowa para rąk do pracy i nowe pomysły. Czy akceptujesz obecne zasady typowania?: Tak Wymagania: - Minimum 15 lat™✓ - Doświadczenie✓ - Minimum 20 postów na forum✓ - Staż na forum 2 tygodnie-/+ - Zamiłowanie do sportu lub e-sportu✓ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TotalnyChampion 94 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 jestem na tak, nie znam gościa ale bedzie dobrym tyfusem czy kimś tam powodzenia + zalezy mu dajcie mu typera serio Przez Mefistoo, 26 Czerwca 2022 Podaj minimum 3 argumenty 1 🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 870 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Jestem za daniem szansy + aktywny na forum + zainteresowania + jest aktualnie jeden typer więc myślę, że wspomógł byś chłopaków 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Dajcie mu szanse + Chęci oraz czas + Wiek + Zainteresowania + Ministrant mnie przkonał xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Typerów Mistrz Yoda 1 107 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 W sumie jestem pewno na tak. Przyda się ktoś do pomocy, po degradacji @ AssassineQxd + Doświadczenie + Chęć pomocy + Akceptujesz zasady + Wiek + Ministrant dobra sprawa Z ostatecznym werdyktem zaczekam na wypowiedzi innych. Tymczasem wbij na nasz typerowy discord omówimy kilka szczegółów 😉https://discord.gg/7gmgGNzbXe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin Maniek 435 Opublikowano 26 Czerwca 2022 HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 + zainteresowania + chęć pomocy + doświadczenie Jestem na tak na okres próbny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaze 674 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 na tak -doświadczenie -wiek -aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3dka 238 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 na tak + doswiadczenie + wiek + aktywnosc + chec pomocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Papież Franciszek Nowy. 1 050 Opublikowano 26 Czerwca 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Okres próbny 2 tygodnie: + Wiek + Chęć wspomagania typerów + Udziela się w dziale - mało estetyczne podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Typerów Mistrz Yoda 1 107 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi