wiktortokox 89 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 [Q] Ile na godzinę? [A] wystarczająco [Q] Ile za godzinę? [A] 2zł [Q] Idziemy na piwo? [A] proste [Q] Pożycz stówkę do 10 B) [A] wyslij numer priv [Q] Czy @ chinczyk to ćpun? [A] to koneser [Q] Koks czy Kryształ [A] krajuwa [Q] Czym zajmujesz się na codzień? [A] bawie sie w c++ [Q] Dlaczego nie chcesz grać z kobietami w drużynie? XDDDDDDDDDDDDDDD [A] bo nie nadaja sie do rywalizacji [Q] Co sądzisz o Sherloczce? [A] zapytaj smajliego [Q] - wyjdziesz kiedys z golda na valo? [A] jak ty wyjdziesz na plus kd fastcup [Q] Jakie plany na wakacje? [A] zarabianie szmalu [Q] Z jakiego miasta jesteś? [A] gorzow wlkp [Q] Co lubisz robić w wolnym czasie? [A] grac w komputer [Q] Podoba ci się ktoś? [A] @ chinczyk [Q] Jakie plany na przyszłość? [A] penthouse na mazurach 8) nominuje @ archonek 1 4 wiktorek ''KOKS'' - chęć zabłyśnięcia poprzez wpierdolenie się do każdego w każdą możliwą okazję do spiny, która go nie dotyczy, ale musi pokazać przed innymi, jaki to on odważny w dyskusji, ego to już chłopaczek ma na saturnie jak widać, cwaniak jedynie za klawiaturką, bo tu bezpiecznie, po liściu by zdał sobie sprawę i spadł na ziemię to może by zrozumiał.y Weź się chłopaczku popatrz w lustro i spójrz co wypisujesz tutaj czasem, ale wydaje mi się, że człowieka to już sie nie da zmienić niestety. Nie marnujcie czasu z dawania mu satysfakcji dzięki zwracaniu uwagi. Tak na zakończenie, słyszałem od niektórych, że pokory to ci brak i dziwię się, że właściciel pozwala ci tu nadal przebywać, miłego dzionka wszystkim. Płacz i ''XD'' zawita od tego atencjusza, spodziewajcie się, jeśli to odczyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 382 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 Z tą stówką to żartowałem ale może wpadnę na piwko albo jakiś większy melanż B)) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek. 432 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Z gorzowa :o, blisko mnie mieszka D; Ostatni stanął na podium, przyjaciel stanie się wrogiem, nigdy na odwrót Powiedz mi, kurwa, dlaczego w kościele księża dotykają małych chłopców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Psychol Pierwiastek z Bambika 1 240 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zasłużony Psychol Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 W dniu 25.06.2022 o 22:58, wiktortokox napisał: [Q] Ile za godzinę? [A] 2zł To ty tani jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi