Skocz do zawartości

Zablokowane [UB][Odwołanie] bestia z wadowic

bestia z wadowic
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: bestia z wadowic

SteamID/IP:

Serwer: only dd2

Mapa:dd2

Data i godzina: 17;50

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: kozak
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ PsychaSiada.pl
[AMXBans] Powod: 'To poczytaj ten regulamin jeszcze raz'
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:140270471'
[AMXBans] Twoje IP: -
[AMXBans] ===============================================

Link do Bana:

Link do Pov'a/Demka:

Opis Sytuacji:

Tak jak mówiłem, nie ma tu nic o rasizmie i poglądach politycznych.  Ban z pupy, proszę o szybkie ub. 

A potem możecie sobie uzupełnić regulamin. :)

@ mihuj sorki, ze się wypowiem ale jestem od 2 dni świadkiem jak on pisze jakieś głupoty takie jak to z dziś:

[*VIP*] [Silver Elite Master ] bestia z wadowic :  admini a wy tez uwazacie ze czarnych powinno lapac sie w siatke?

Dla mnie koleżko podchodzi pod rasizm nie toleruje takiego pisania na serwerze szczególnie jak jest dobra atmosfera i dużo graczy więc proszę cię nie psuj rozgrywki innym takim czymś a jak coś Ci się nie podoba możesz zmienić serwer. Dla mnie ban zostaje ;)

• Lubie to ! 2

@ mihuj  Już tłumacze .
 @   bestia z wadowic  dostał bana za tematy religijne/polityczne  po którym nawet  Skarge napisał  (śmiech na sali )
Po  30 min gdy zaczął grać  znowu poruszał tematy religijne + wykłócał się z adminami  że nic złego nie robi .
Ostrzegałem że wyleci jeśli będzie pisał dalej takie głupoty

• Lubie to ! 1

Nie poruszyłem tematów religijnych. W konsoli wszystko jest więc możecie sobie prześledzić. Słabo tak kłamać kozaczku. :)

Polityczne tematy nie są  zabronione. 

Słabe jest to że admini nie znają regulaminu.  ;)

Edytowane przez bestia z wadowic

1 minutę temu, bestia z wadowic napisał:

Nie poruszyłem tematów religijnych. W konsoli wszystko jest więc możecie sobie prześledzić. Słabo tak kłamać kozaczku. :)

Polityczne tematy nie są  zabronione. 

Nie wiem jak rozumiesz tematy religijne bo twoje wypowiedzi na say-u są związane z papieżem ..

Przez mihuj,

Przestańcie prowadzić rozmowę o niczym. Podaj dowody w postaci screena z gry/demek z czasówkami

• Lubie to ! 1

Ostatni raz jak napisałem coś o papieżu, to było z 2 dni temu i dostałem wtedy bana od ride'a. Od tamtej pory nie pisałem o tym, a tematy polityczne, czy nawet rasizm nie jest ujęty w regulaminie.

Przez mihuj,

Przestańcie prowadzić rozmowę o niczym.

• kekw 2

Na razie dam ss z konsoli z końca mapy a jak będą demka to dorzucę wszystkie jego wypowiedzi na ten tamat 

Demo 1http://858261.node51.pukawka.pl/hltv-2206251741-de_dust2-1656171660-1656172860.zip 
Demo 2 http://858261.node51.pukawka.pl/hltv-2206251720-de_dust2-1656170400-1656171600.zip`````

[*VIP*] [Silver Elite Master] bestia z wadowic :  komunizm moglby wrocic do tego kraju
[*VIP*] [Silver Elite Master ] bestia z wadowic :  admini a wy tez uwazacie ze czarnych powinno lapac sie w siatke?
[*VIP*] [Silver Elite Master] *DEAD* bestia z wadowic :  nie banuj go
[*VIP*] [Silver Elite Master] *DEAD* bestia z wadowic :  to moj murzyn
[*VIP*] [Silver Elite Master] *DEAD* bestia z wadowic :  on mi nosi amunicje, jak na niewolnika przystalo
[*VIP*] [Silver Elite Master] *DEAD* bestia z wadowic :  uwazacie ze niewolnictwo bylo spoko?
[*VIP*] [Silver Elite Master] *DEAD* bestia z wadowic :  ale jak na razie to kocham niewolnictwo i czarnych powinno sie zamknac w klatce
(GRACZ) bestia z wadowic :  jest tylko o religii     ...
bestia z wadowic :  ok komunizm jest git
bestia z wadowic :  wszyscy powinniscie zostac moimi niewolnikamii

@ mihuj  Wszystkie jego wypowiedzi na ten temat ...

Edytowane przez Kozak

To dajcie mi ub i jak już zbierzesz materiał i udowodnisz, że złamałem regulamin, to dasz mi bana ok?  To co piszesz, nie jest złamaniem regulaminu... 

Z tego co widzę, to żaden admin dd2 nie zna regulaminu XDDDD w dodatku macie problem z jego interpretacją, choć wydawałoby się, że prościej go napisać nie można XDDD

Przez mihuj,

Admin ma 24h na dostarczenie dowodów

Sprawdziłem demka, rzeczywiście wszystkie wycinki które zostały tutaj przytoczone zostały napisane przez gracza i są widoczne na demkach.

Problem jest taki, że gracz nie łamie żadnego regulaminu. W żadnym podpunkcie nie ma nic o rasizmie czy o propagowaniu ustrojów totalitarnych.

Jako iż jestem upoważniony tylko i wyłącznie do wydawania werdyktów które mają swoje oparcie w regulaminie, to gracz musi dostać UB.

Sprawą przyzwoitości i regulaminu na serwerze zajmują się ich właściciele i opiekunowie to oni odpowiadają bezpośrednio za to co stanie się u mnie.

@ Kozak Radzę napisać skargę z tymi dowodami jeżeli chcesz coś wnieść.

• Lubie to ! 1
  • +1 1

:LIKE:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie