bestia z wadowic 15 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 Nick: bestia z wadowic SteamID/IP: Serwer: only dd2 Mapa:dd2 Data i godzina: 17;50 Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: kozak [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ PsychaSiada.pl [AMXBans] Powod: 'To poczytaj ten regulamin jeszcze raz' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:140270471' [AMXBans] Twoje IP: - [AMXBans] =============================================== Link do Bana: Link do Pov'a/Demka: Opis Sytuacji: Tak jak mówiłem, nie ma tu nic o rasizmie i poglądach politycznych. Ban z pupy, proszę o szybkie ub. A potem możecie sobie uzupełnić regulamin. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihuj 243 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 @ Kozak wyjaśnij o co chodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B O R U T A 54 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 @ mihuj sorki, ze się wypowiem ale jestem od 2 dni świadkiem jak on pisze jakieś głupoty takie jak to z dziś: [*VIP*] [Silver Elite Master ] bestia z wadowic : admini a wy tez uwazacie ze czarnych powinno lapac sie w siatke? Dla mnie koleżko podchodzi pod rasizm nie toleruje takiego pisania na serwerze szczególnie jak jest dobra atmosfera i dużo graczy więc proszę cię nie psuj rozgrywki innym takim czymś a jak coś Ci się nie podoba możesz zmienić serwer. Dla mnie ban zostaje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia z wadowic 15 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 @ B O R U T A nie jest to zabronione. 1.21 Admin musi znać regulamin serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak 44 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 @ mihuj Już tłumacze . @ bestia z wadowic dostał bana za tematy religijne/polityczne po którym nawet Skarge napisał (śmiech na sali ) Po 30 min gdy zaczął grać znowu poruszał tematy religijne + wykłócał się z adminami że nic złego nie robi . Ostrzegałem że wyleci jeśli będzie pisał dalej takie głupoty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia z wadowic 15 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 (edytowane) Nie poruszyłem tematów religijnych. W konsoli wszystko jest więc możecie sobie prześledzić. Słabo tak kłamać kozaczku. :) Polityczne tematy nie są zabronione. Słabe jest to że admini nie znają regulaminu. Edytowane 25 Czerwca 2022 przez bestia z wadowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihuj 243 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 @ Kozak musisz przedstawić jakieś dowody na jego winę w postaci screenów/demka z czasami żeby ban był uzasadniony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak 44 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 1 minutę temu, bestia z wadowic napisał: Nie poruszyłem tematów religijnych. W konsoli wszystko jest więc możecie sobie prześledzić. Słabo tak kłamać kozaczku. :) Polityczne tematy nie są zabronione. Nie wiem jak rozumiesz tematy religijne bo twoje wypowiedzi na say-u są związane z papieżem .. Przez mihuj, 25 Czerwca 2022 Przestańcie prowadzić rozmowę o niczym. Podaj dowody w postaci screena z gry/demek z czasówkami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia z wadowic 15 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 Ostatni raz jak napisałem coś o papieżu, to było z 2 dni temu i dostałem wtedy bana od ride'a. Od tamtej pory nie pisałem o tym, a tematy polityczne, czy nawet rasizm nie jest ujęty w regulaminie. Przez mihuj, 25 Czerwca 2022 Przestańcie prowadzić rozmowę o niczym. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak 44 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 (edytowane) Na razie dam ss z konsoli z końca mapy a jak będą demka to dorzucę wszystkie jego wypowiedzi na ten tamat Demo 1http://858261.node51.pukawka.pl/hltv-2206251741-de_dust2-1656171660-1656172860.zip Demo 2 http://858261.node51.pukawka.pl/hltv-2206251720-de_dust2-1656170400-1656171600.zip````` [*VIP*] [Silver Elite Master] bestia z wadowic : komunizm moglby wrocic do tego kraju [*VIP*] [Silver Elite Master ] bestia z wadowic : admini a wy tez uwazacie ze czarnych powinno lapac sie w siatke? [*VIP*] [Silver Elite Master] *DEAD* bestia z wadowic : nie banuj go [*VIP*] [Silver Elite Master] *DEAD* bestia z wadowic : to moj murzyn [*VIP*] [Silver Elite Master] *DEAD* bestia z wadowic : on mi nosi amunicje, jak na niewolnika przystalo [*VIP*] [Silver Elite Master] *DEAD* bestia z wadowic : uwazacie ze niewolnictwo bylo spoko? [*VIP*] [Silver Elite Master] *DEAD* bestia z wadowic : ale jak na razie to kocham niewolnictwo i czarnych powinno sie zamknac w klatce (GRACZ) bestia z wadowic : jest tylko o religii ... bestia z wadowic : ok komunizm jest git bestia z wadowic : wszyscy powinniscie zostac moimi niewolnikamii @ mihuj Wszystkie jego wypowiedzi na ten temat ... Edytowane 25 Czerwca 2022 przez Kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia z wadowic 15 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 To dajcie mi ub i jak już zbierzesz materiał i udowodnisz, że złamałem regulamin, to dasz mi bana ok? To co piszesz, nie jest złamaniem regulaminu... Z tego co widzę, to żaden admin dd2 nie zna regulaminu XDDDD w dodatku macie problem z jego interpretacją, choć wydawałoby się, że prościej go napisać nie można XDDD Przez mihuj, 25 Czerwca 2022 Admin ma 24h na dostarczenie dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihuj 243 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 Sprawdziłem demka, rzeczywiście wszystkie wycinki które zostały tutaj przytoczone zostały napisane przez gracza i są widoczne na demkach. Problem jest taki, że gracz nie łamie żadnego regulaminu. W żadnym podpunkcie nie ma nic o rasizmie czy o propagowaniu ustrojów totalitarnych. Jako iż jestem upoważniony tylko i wyłącznie do wydawania werdyktów które mają swoje oparcie w regulaminie, to gracz musi dostać UB. Sprawą przyzwoitości i regulaminu na serwerze zajmują się ich właściciele i opiekunowie to oni odpowiadają bezpośrednio za to co stanie się u mnie. @ Kozak Radzę napisać skargę z tymi dowodami jeżeli chcesz coś wnieść. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihuj 243 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi