Eziekk 129 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Nick: Eziekk Propozycja: Przerobienie /rankstats + /top15 Czego dotyczy propozycja: Zacząłem sobie grać na serwerze i moje oko przykuła bardzo nieestetyczna tabela. Nicki, fragi, liczby porozrzucane po całej osi i nic ze sobą nie jest spójne. Ja bym proponował poukładać to jeden pod drugim, informacjom o killach, dedach, nickach, miejscu itd., pogrubić czcionkę (żeby się wyróżniało, bo się wszystko ze sobą zlewa). Na prawdę boli to w oczy i trudno się połapać D: Ewentualne wskazówki do Propozycji: coś w ten deseń: MIEJSCE NICK ZABOJSTWA SMIERCI 1. Eziekk 5 1 2. ShockJestSuper123 3 0 3. Eziekk 5 1 4. ShockJestSuper123 3 0 itd. (już tam bez kolorków nawet, byle żeby to jeden pod drugim było wszystko) 2 Strzeżcie się Czyngis-Chana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eziekk 129 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Czy tylko ja tutaj mam chociaż odrobinę stylu i gustu? xDD 1 Strzeżcie się Czyngis-Chana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin blaze 769 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Tak jak @ BuszidoTHC napisał klasyczna topka z czarnym tłem jest lepsza i nawet ładniejsza. @ RIDE! @ BoxdeL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zostanie to zmienione na bardziej estetyczne i czytelne, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley 700 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi