kajusia 1 862 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 W dzisiejszym wydaniu zacny @ Gremar Kogo poznałeś/łaś pierwszego na sieci? @ POLKES Wymień 3 osoby, które zabrał/abyś ze sobą w daleką podróż? @ Adam @ Orzel PrzeworsK @ madziachrypka Najbardziej denerwująca osoba na forum to..? @ OxyMen2 Najbardziej pozytywna osoba? @ saYs Największy pajac na forum? @ densiak Miss i mister forum? @ kajusia @ RdzawyC21H30O2 Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? Nie mam pojęcia. Kto jest największą 'gwiazdą' na forum? @ Orvvzmxx Kto według Ciebie jest lovelasem na sieci i dlaczego? @ RIDE! Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? @ Maniek Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? @ POLKES Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? @ Boski Z Polski Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą osobę zabrał/a? @ Marysia Mostowiak Nie ważne gdzie, ważne żeby była przy mnie Masz możliwość awansować kogoś na wyższe stanowisko, kto by to był , na jakie, dlaczego? @ Orzel PrzeworsK na moderatora, szybko by wszystkie konflikty rozwiązał ze swoja sztachetą. Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Nie brakuję mi żadnego serwera Najlepszy komunikator na sieci? Ts3 Najlepszy serwer na sieci? Only dd2 Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? Nie ma takiej osoby Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Jak na razie sprawują się świetnie, chociaż @ POLKES nie banuj już mnie na czatboxie :) Z kim... Wybrał/abyś się na spacer po plaży? @ Orvvzmxx Chciałabyś zagrać w piłkę nożną? @ Adam Wybrałabyś się na alko-libacje? @ Adam Rozmawiasz najwięcej na CzatBoxie? Z każdym po trochu, chociaż w sumie za często nie rozmawiam na chatboxie. Wybrałabyś się na wydarzenie, które odbywa się w Twojej rodzinie? @ Orvvzmxx Kogo wysłałbyś do... Rolnik szuka żony? @ Mr.Takim Gwiazdy tańczą na lodzie? @ Werka Trudne sprawy? @ zielony Twoja twarz brzmi znajomo? @ matiaczi Kogo nominujesz do kolejnego odcinka PSIO? @ zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi